hannuaro1

Turvamiehet tuulivoima tiedotustilaisuudessa?

  • Turvamiehet tuulivoima tiedotustilaisuudessa?
  • Turvamiehet tuulivoima tiedotustilaisuudessa?

Tuulivoima ideologia oli hyvin suosittua populismia, poliitikot halusivat suosionsa kasvavan ja uskoivat lobbareiden puheet ilmastonmuutosta hillitsevästä tuulivoimasta. Haitta puolesta ei välitetty ja evidenssit piilotettiin.

 

http://www.satakunnankansa.fi/satakunta/no-nyt-on-kannanotto-isan-munia-sarkee-ja-mummo-kaatuu-viikoittain-tuulivoiman-syy-14125013/

 

ISO 9996:  Mekaaninen värähtely ja isku - Häiriöt ihmisen toimintaan ja suorituskykyyn.

Tämä standardi on viimeksi tarkastettu ja hyväksytty vuonna 2016.

* Siksi tämä versio pysyy ajan tasalla.

https://www.iso.org/standard/17931.html

 

Raha-automaatti kärsii voitelun puutteesta, rahat loppuu, ihmiset ja eläimet ympärillä sairastuu. Tiedotustilaisuuksiin ei saada enää puhujia tuulivoiman edistämiseksi ilman turvamiehiä. 

Päättäjät on tilivelvollisia, miksi valvonta petti, kuka korjasi potin, kuinka vahingot korjataan?? Selvitykset olisi paras aloittaa rehellisesti, ei auta syyttömien syyttely, selitykseksi ei kelpaa etteikö olisi tiedetty.

 

 http://www.siikkis.fi/virran-varrelta/naurattaa-ja-suututtaa-6.538.223715.ab9861a420#.WOXLb9WNS58.facebook

 

Syöttötariffi/takuuhinta tukipolitiikka ruokkii ihmisiä jotka nauttivat ihmisille tuottamastaan kärsimyksestä. Sadismia varten kaikille korkeammille paikoille raivataan ja tasoitetaan Taivaallisen Rahan Aukioita. Rauhallinen luonnontila rikkoutuu, suurista tuulivoimaloista tulee sairaiden ihmisten palvomia raha-automaatti symboleita. 

 

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/tuulivoiman-tuki-siirsi-markkinariskin-veronmaksajille---myos-valtiontalouden-tarkastusvirasto-herasi/ASc2tTF5?ref=ampparit:2608&ext=ampparit

 

"Tuulivoimalat tuottavat alle 1 Hz:n matalataajuista infraääntä, joka liikkuu säännöllisesti toistuvina sykäyksinä ja on ihmiskorvien ulottumattomissa. ISO 9996:1996 standardin mukaan alle hertsin infraääni aiheuttaa meritautia, matkapahoinvointia, huimausta ja ahdistuneisuutta."

 

https://www.suomenuutiset.fi/infraaanen-vaikutuksille-virallinen-vahvistus-kuntien-laitettava-tuulivoimaloiden-rakennusluvat-jaihin-ihmisten-pinna-alkaa-loppua/

 

"Jokainen ihminen on erehtyväinen, mutta vain tyhmä pitää kiinni erehdyksestään."                                  — Marcus Tullius Cicero (106-43 eKr.)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Alkaakohan piakkoin sattua sattumuksia sattumatuulivoimalle?

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Tuossa vaan vaaditaan poliittisesti vastuussa olevia purkamaan tuulivoimalat pikaisesti! Ei sen kummempaa!?!

”If technical sources of infrasound radiation are not removed quickly and sustainably enough by wind turbines, public complaints will develop into a health boomerang with respect to energy sources. A new national disease with cases like diabetes and cancer is to be expected. It is high time for politically responsible people to meet their protection obligation for humans and nature and to initiate the most important measures from the point of view of preventive medicine an immediate dismantling of wind power, greater minimum distances between humans and wind power plants, prioritise objective infrasound research coupled with modern measurement regulations in the corresponding DIN standards and stricter protective regulations directed at sound physics and biology.”
https://docs.wind-watch.org/Infraschall-AEFIS.pdf

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Tätäkään asiaa ei varmaankaan saada kerralla kuntoon!? Vie varmaankin vuosia ennenkuin asian saadaan korjattua kuntoon. "Michigan State University has been promoting sample zoning for wind energy systems that was highly permissive toward wind development and darn near hostile to neighbors of wind turbines. The animosity created in communities with unsafe wind development favoring wind developers may take years to disappear." http://www.michigansthumb.com/opinion/article/Don-...

"The scientific studies referred to by wind energy companies are often wind energy-funded studies. And when recent studies from many independent researchers are published that comment on audible noise, pulsation/vibration, and shadow flicker affecting nearby residents, the wind faction is quick to dismiss, trivialize, debunk, and simply ignore that information."

Käyttäjän gavia52 kuva
Juha Vesamäki

Aina enemmän ja enemmän vahvistuu se käsitys, että ne jotka hiukankaan puoltavat kyseistä sattumavoimaa saavat tuloja siitä jotain kautta. Tavalliselle sähkönkuluttajalle tuulivoimasta ei ole kuin haittoja, ja jos asut riittävän lähellä, niin haitat eivät ole pelkästään rahallisia. Jos tuotanto pyörii parin prosentin kahta puolta, niin se olisi korvattavissa miltei millä tahansa kuviteltavissa olevalla "generaattorilla".

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

No oikeassahan olet, ei käy kieltäminen.

Todelliset hyötyjät tuulivoimasta eivät koskaan tule tekemisiin tuulivoimaloiden kanssa. Tuossakin lehtiartikkelissa varoitetaan jättämästä tuulivoimaloiden lähellä asuvia ihmisiä bisneksen jalkoihin. Täsmälleen näin kuitenkin tehdään. Ei näille ihmisille anneta mitään arvoa.

Asian tekee mutkikkaaksi vielä sellainenkin seikka, että "vain" 10 - 30 % sairastuu melulle. Näitäkin voidaan ohjata hoitoon, kunhan se tehdään ajoissa. Vain lapsia ja kehitysiässä olevia nuoria voidaan pitää menetettyinä kansalaisina, mikäli joutuvat olemaan melulle alttiina. Rottakokeet paljastivat, että nekin jotka olivat penikoina joutuneet olemaan pitkiä aikoja matalataajuisessa melussa, usein kehittyivät vielä normaaleiksi yksilöiksi kun pääsivät meluttomaan ympäristöön.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Valtion tarkastusviraston raportti tukien vaikutuksesta, mutta ei terveys- ja ympäristöhaittoja käsitellä.

"Tarkastuksessa ei käsitellä muiden tuulivoimatuotantoon liittyvien
avustusten tai tukien vaikutuksia. Muun lainsäädännön merkitystä
ei myöskään käsitellä, vaikka säännöksistä saattaa aiheutua tuulivoiman rakentamista edistävä tai rajoittava vaikutus."

https://www.vtv.fi/files/5579/2_2017_Syottotariffi...

https://www.vtv.fi/ajankohtaista/tiedotteet/2017/t...

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Tuulivoimalat eivät täytä Eu:n konedirektiiviä eikä niistä löydy
CE-merkintää.

Muutamassa vuodessa tuulivoimasta aiheutuvat ongelmat
maakunnissa ovat katastrofaaliset jos tähän ei tartuta nyt heti.
Ei voida tuoda julkisuuteen toukokuussa tutkimusta jossa ongelmat
tyrmätään (valetutkimuksella). Tutkimusasetelmat on varmasti tehty
väärin jos tähän päädytään. Kaikki poliitikot ja tuulivoimaan kytköksissä olevat edustajat on saatava ulos tutkinnasta.
Mauri Pekkarisen osuus myös tiedon vääristelyssä tulisi tutkia.
Lisäksi kaikki hänen kytköksensä taloudellisesti tähän asiaan.
Fortumin ja Taalerin sijoitukset poliitikkojen lähipiirien yrityksiin ovat
myös hyvin mielenkiintoisia. Monella tapaa ja monista asioista pitää
poliitikkojen tuulivoiman edistämiseksi tarkoitetut toimet tutkia.

EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON DIREKTIIVI 2006/42/EY,
annettu 17 päivänä toukokuuta 2006,
koneista ja direktiivin 95/16/EY muuttamisesta

1. "Jäsenvaltioiden on toteutettava kaikki tarvittavat toimenpiteet sen varmistamiseksi, että koneet voidaan saattaa markkinoille ja/tai ottaa käyttöön ainoastaan, jos ne täyttävät tämän direktiivin asiaankuuluvat säännökset ja eivät vaaranna henkilöiden ja mahdollisesti kotieläinten terveyttä ja turvallisuutta eivätkä omaisuutta silloin, kun ne on asennettu ja niitä pidetään yllä asianmukaisesti ja kun niitä käytetään niille suunniteltuun tarkoitukseen tai kohtuudella ennustettavissa olevissa olosuhteissa."

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?...

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Ehdotan kannattamalleni aurinkovoimalle kunnon verotusta jotta voimme jatkossakin tukea tuulivoimaa.
Ihan sillee vittuilu mielessä.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Nyt on kunnat jo niin velkaantuneita ettei ole mitään tehtävissä.

"Kaik o mänt. Mie oon sen tient kauva. (Rokka vastaa Sarastien kommenttiin siitä, ettei joukko ymmärrä asioiden sisäistä merkitystä asiantuntemattomuutensa takia)"

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset