hannuaro1

"Työ vapauttaa", propaganda

  • "Työ vapauttaa", propaganda

Propagandalla saadaan asiat tuntumaan aivan erilaiselta, mitä ne todellisuudessa ovat. Puhtaan energian mielikuvalla iskostetaan jo kouluissa lapsille että "hiilipeikko" uhkaa ilmastonmuutoksen hillintää. Tuulivoimapuistot olisivat puhtaan energian pelastus, sitä pitää jokaisen tukea, ja vain tuulivoima pelastaa maailman tuholta.

 

Samalla kaavalla perusteltiin Saksassa keskitysleirejä, ”Arbeit macht frei”, "Työ vapauttaa" propaganda vakuutti ihmisille että leiriltä pääsee työnteolla hengissä pois, vaikka hyvin tiedettiin ettei yksikään pääse hengissä näiltä tuhoamisleireiltä pois. Viranomaisille leireillä vakuutettiin työn olevan perusteiltaan sotaan sopivaa toimintaa.

 

Tuulivoiman maailmanlaajuinen aivopesu "ilmastonmuutos" uskonnolla pitää viranomaiset Suomessakin uskolle vahvana, kaikki sen tukemiseksi tehty työ vapauttaisi maailmanlopun pelosta.

 

Tämä julma ilveily ihmisten hyväuskoisuuden kustannuksella tuottaa tulosta, rahat yksille ja haitat toisille, haitat ovat kasvaneet sietämättömiksi. Perheitä pakotetaan lähtemään sairastumisten takia evakkoon ilman mitään korvauksia menetetystä omaisuudesta. Oikea ratkaisu olisi puhaltaa syöttötariffi/takuuhinta/kytkökset/esteellisyys/korruptio/huijaus peli poikki ja palata perustasolle eli sähkömarkkinoita ei saa tukea valtion varoin. - EU:n kilpailulainsäädäntö kieltää sen.

 

Se on vaikeaa, kun politiikassa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Tuskin Taaleri Kiertotalous Ky:n 4 miljoonan sijoitus tähän Sipilän lasten ja lähipiirin omistamaan tappiolliseen Chempolikseen vaikuttaa hallituksen tuoreeseen "teknologianeutraaliin" uusiutuvien tukipakettiin, vai vaikuttaisiko se kuitenkin muutaman miljardin tukipaketin tarpeellisuudesta. Se nähdään vielä. Entä hyvä palkka, n. 600000 euroa tutkimuksesta joka tarkoitushakuisesti osoittaa ettei tuulivoimalat tuota mitään haittaa, uskoisiko sitä kukaan? 

 

Politiikassa on astuttu vaaralliselle tielle, ei tuulivoiman julkinen tuki yksityisen bisneksen voiton takaamiseksi ole elämää tärkeämpi kysymys. Herää jo kysymys viimeisestä keinosta lopettaa uhkaava toiminta, onko pakko turvautua viimeisenä keinona itseapuun hätävarjeluna, kun viranomaiset piiloutuvat eivätkä estä ihmisten terveyteen kohdistuvaa vaarallista toimintaa??

 

http://santavuori.blogspot.fi/2017/01/infraaani-aiheuttaa-terveysongelmia.html

 

http://www.satakunnankansa.fi/satakunta/no-nyt-on-kannanotto-isan-munia-sarkee-ja-mummo-kaatuu-viikoittain-tuulivoiman-syy-14125013/

 

ISO 9996:  Mekaaninen värähtely ja isku - Häiriöt ihmisen toimintaan ja suorituskykyyn.

Tämä standardi on viimeksi tarkastettu ja hyväksytty vuonna 2016.

- Siksi tämä versio pysyy ajan tasalla.

https://www.iso.org/standard/17931.html

 

ISO standardit on hyväksytty noudatettaviksi myös Suomessa. Ei tosiasioita voi kieltää. Safety First.

 

Yle esitti kansalle edullisen keinon haittojen poistamiseksi asutusten läheltä.

http://yle.fi/uutiset/3-9561956

 

Tälle maailmanlaajuiselle tuulivoima mielettömyydelle vetää vertoja vain vuosisata sitten vallinnut näennäistiede nimeltä rodunjalostusoppi (eugeniikka). Siihen uskoi koko tiedemaailma ja johtavat poliitikot. Aivopesu poisti kaikki epäilyt, ja "alempien rotujen" olemassaoloon uskottiin. Vasta Hitlerin ”Arbeit macht frei” tuhoamisleiri ideologian ilmentymä herätti kansakunnat todellisuuteen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Hannu Töyri

Olet oikeassa. Ilmastonmuutosoppi on uskonnon kaltainen. Ne jotaka ovat kirkossa töissä, kuuluvat sen lähipiiriin hyötyen siitä tai saavat valtaa sen avulla ovat röyhkeimpiä vaatimaan väitelle koskemattomuutta, leimaamaan kriitikot ja heidän tietolähteensä. On totta, että ilmasto muuttuu koska maailman olotila on jatkuva muutos, mutta tässä uskonnossa ei puhuta siitä. Ääri-ideologiana se on yhtä vaarallinen kuin muutkin ääri-ideologiat.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Poliitikot ei vaan halua myöntää virhettään, tämä kohtuuttoman hyvä tuki veti kaikenmaailman filungin pelaajat 2500 euron pääomalla perustetuilla firmoilla hakemaan voittoja. Suomessa tarjottu tuulisähkön takuuhinta oli Euroopan paras bisnes niille jotka ehtivät siihen pääsemään kiinni.

Nyt sitä pidetään jo ansaittuna omaisuutena, eikä sitä muka voida leikata pois. Itseasiassa se on vaan poliittinen päätös, joka voidaan uudella poliittisella päätöksellä perua. Sitä ei mikään laki estä, ei julkinen tuki ole korvamerkitty yhteenkään tuulivoimalaan pysyväksi.

Tämä touhu on todella härskiä, tuulivoimalat kastetaan juhlallisin menoin paikallisten pienten lasten nimillä. Ja juuri lapset ovat kaikista arkimpia tuulivoimaloiden aiheuttamalle infraäänelle. Hävytöntä toimintaa kaiken kaikkiaan, sanat loppuu toiminnan kuvaamisesta, ei näin ala-arvoisen toiminnan tukemista julkisella rahalla voi kukaan järkevä ihminen ymmärtää.

Käyttäjän gavia52 kuva
Juha Vesamäki

Ei kai siinä lopulta mitään vikaa ole jos nousevalle sukupolvelle iskostetaan mieliin hiilen - ja muiden fossiilisten - olevan pahaksi ilmastolle. Mutta jos samaan opinkappaleeseen liitetään pelastuksen löytyvän uusiutuvista, niin metsään mennään melko lujaa, siis jos sitä metsää enää polttamisen jälkeen on jäljellä.

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Hiilidioksidin on arveltu lopulta tulevan biosfäärin käyttöön, ja niinhän siinä on sitten myös käynyt. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5105171/

Ensimmäisessä kuvassa näkyy miten viiveellä on biosfääri kyennyt sitomaan ilmakehän lisääntyvän hiilidioksidin. Eli aika hoitaa tehtävän!

Koulussa saa opettaa kuten kerroit hiilen haitoista ilmakehässä, loppujen lopuksi hiilidioksidi ilmakehässä lisääntyy lämpenemisen seurauksena.

Mutta kuten linkistä selviää, on entistäkin tärkeämpää pitää hiilinielut kunnossa siellä missä ne pystyvät tehokkaasti sitomaan hiilidioksidia, eli ilmeisesti sademetsät ja boreaaliset metsät.

Suomi ja Ruotsi ovat hoitaneet asiansa kuntoon tässä suhteessa.

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Tuulivoiman luvatussa maassa Amerikassa on jo usko tuulivoimaan hiipumassa. Tuulivoimalat vaativat liikaa tilaa ja vastustus maaseudulla nousee jatkuvasti, melun ja pilatun maiseman takia.

Tyytymättömyyttä ilmenee jo joka puolella, ei uskota enää, että tuulivoimaloilla voidaan korvata hiiltä, kaasua eikä muitakaan energiantuotantomuotoja, koska tuulivoimalat ovat tehottomia ja niiden kokoa pitää entisestään kasvattaa.

http://www.twincities.com/2017/04/11/robert-bryce-...

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Trump sanoi, että Yhdysvallat käyttäisi ”puhdasta hiiltä, erittäin puhdasta hiiltä”

http://www.hs.fi/tiede/art-2000005148061.html

"YKSI mahdollisuus on, että Trump tarkoitti hiilidioksidin talteenottoa ja varastointia eli niin sanottua ccs-tekniikkaa. Hiilivoimaloiden savukaasuista otettaisiin siis talteen hiilidioksidi ja varastoitaisiin jonnekin, missä se ei pääsisi lämmittämään ilmakehää."

Hanasaari toimii 90% hyötysuhteella, ja on maailman puhtaimmin toimiva CHP hiilivoimala.

Asiasta kommentoi joskus Jyrki Itkonen:
"Hiili varmistaa myös Kuopion ja Rovaniemen energiahuoltoa sen varalta, että biopolttoainetta tai turvetta ei saada tarpeeksi. Nurinkurista on, että edes metsien keskellä olevat kaupungit eivät pärjää uusiutuvilla polttoaineilla ja silti niitä ajetaan rekalla aina
pääkaupunkiin asti. Mitä kauppataseeseen tulee, niin 2014
tullitilaston mukaan puuta sen eri olomuodoissa (hake, tukki,
sahatavara) tuotiin Suomeen suuremmalla rahallisella arvolla, kuin
hiiltä.

Mitä Helsingin hiilen polttoon tulee, niin ei siinä edes päästöt
vähene, kun Hanasaari suljetaan. Asiaa käsitellään hyvin tällä
foorumilla: https://planeetta.wordpress.com/
Päästöt siis kasvavat, koska nyt Suomen kylmimpään aikaan kipeästi
tarvitsemaa sähköä ei enää tehdä kaupungin lämmittämisen yhteydessä, vaan sähköä kuluttavissa lämpökeskuksissa ja lämpöpumpuissa. Suomesta siis häviää hyötysähkön tuotantoa, kun Helsinki ottaa askeleen kohti keskiaikaa hajauttamalla lämmön tuottamisensa, jolloin sähkö täytyy tehdä Meri-Porin voimalaitoksen kaltaisessa laudevoimalaitoksessa, jossa vain 40 % hiilen energiasta saadaan hyödyksi. Loput 60 %, eli 6 laivalastillista hiiltä 10:stä menee hukkaan mereen ja ilmaan. Lisäksi Meri-Pori on Suomen suurin hiilen käyttäjä, jonka toiminnan muuttamista puulle ei mikään taho vaadi, vaikka Fortumilla kassa pullistelee rahaa. Sen sijaan helsinkiläiset painostetaan laittamaan satoja miljoonia euroja siihen, että luopuu YK:n palkitsemasta yhteistuotannostaan.

Suomea johtavat idiootit ja siksi Suomi on syvässä lamassa ja pysyy
siellä pitkään. 1990 –luvulla nämä ekonomit saivat kaikki Suomen
pankit nurin ja veronmaksajat maksoivat laskun. Nyt ne kuvitellun
ilmastonmuutoksen nimissä romuttavat Suomen
energianhuoltovarmuusjärjestelmän ja sen laskun lisäksi yhteiskunta
saa kärsiä sähkö- ja lämpökatkoksista sekä globaalista päästöjen
kasvusta. On vain ajan kysymys, koska nämä ekonomit alkavat kertoa ortopedeille kuinka leikkauksia tehdään vihreällä tavalla sahaamalla jalat justeerilla poikki tai autokorjaamoja kuinka jakopään hihnat on vaihdettava. Näillä besserwisser-ekonomeilla tarmoa riittää, mutta ennen kyllä sanottiin, että suutari pysyköön lestissään. Se ei näinä päivinä päde edes tavallisessa työelämässä, jossa sielläkin syvä viisaus on pesiytynyt muualle kuin vaikkapa rahaa tuottavaan
substanssiin.

Kylmä tosiasia on se, että Saksa ja Tanska nojaavat hiilivoimaan, joka on suhteellisen nopeasti säätyvä energiantuotantomuoto. Ydinvoima on perussähköntuotantoa, jota ei juurikaan voi säätää sähkön kulutuksen mukaan ja jos voikin, tehonmuutokset on tehtävä erittäin hitaasti.
Valitettava tosiasia on se, että hiilivoimaa tarvitaan vielä pitkään,
eikä puusta ole sen korvaajaksi siitä yksinkertaisesta syystä, että
sitä ei ole tarpeeksi. Tuuli ja aurinko Suomen olosuhteissa on lähinnä
mökkisähköksi kelpaavaa.

Joku aiemmin keskustelussa mietti, että mitkä teollisuuslaitokset
joustavat talvisen sähköpulan yhteydessä, kun vapaan sähkökaupan
pörssihinta on pilvissä. Yksi sellainen ala on metsäteollisuus, joilla
on omia voimalaitoksia. Kannattaakin ajaa tuo paperitehdas alas ja
myydä tuo omalle tehtaalle tuotettu sähkö pörssiin ja hukata lämpö
haaskoille. Näin paperitehdas tienaa enemmän Suomen sisäisellä
sähkökaupalla, kuin valmistamalla paperia tai sellua vientiin."

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Hiilidioksidista voidaan kyllä tehdä hiilimonoksidia ennen pitkään kannattavasti. Ja edelleen metaaniksi hiilihydraateiksi, mikäli katsotaan sen olevan tarpeen.

Nyt hiilidioksidin osalta on ylimääräistä hapatusta, sen suhteen luonto hoitaa ylimääräisen hiilidioksidin pois ilmakehästä. Edellyttää kuitenkin tehokkaiden hiilinielujen ylläpitoa.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Ihmisten valituksia on vähätelty ja pilkattu vuosikausia, mutta he olivat oikeassa. Sitä nyt tutkitaan, mutta ei tosiasiaan voi tutkimuksella vaikuttaa mitään muuta kuin vain pitkittää vastausta. Virheen myöntäminen vaatii oman aikansa. Ja se tulee joka suhteessa kalliiksi.

Jokaiselle olisi helpompi jos tosiasiat hyväksytään tosiasioina nopeasti, ilman vatulointia, spekulointia yms. viivytyksiä.

ISO-standardi vahvistaa infraäänen vaikutukset terveyteen pari linkkiä aiheeseen liittyen:

http://santavuori.blogspot.fi/2017/03/iso-vahvista...
http://santavuori.blogspot.fi/2017/04/diagnoosi-t7...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset