hannuaro1

Testi tuhansien terveydellä

  • Testi tuhansien terveydellä

"Tuulivoimalat aiheuttavat kohtuutonta haittaa ja todellista vahinkoa yhä useammille suomalaisille eri puolilla maata. Ongelmia aiheutuu kaikenikäisille ihmisille, jotka ovat joutuneet tuulivoimaloiden vaikutuspiiriin.

Päällimmäisenä ovat terveyteen tai työturvallisuuteen kohdistuvat, melun, infraäänen tai jäänheiton aiheuttamat vakavatkin haitat. Monilla niihin liittyvät myös tuulivoimala-alueen aiheuttama kiinteistön arvon aleneminen ja taloudelliset ongelmat sairaspäivistä, ansiotyön estymisestä tai kakkosasunnon hankkimisesta johtuen."

Sivustolta http://tuulivahinko.blogspot.fi/ löytyy lyhyitä kertomuksia tavallisten ihmisten - suomalaisten veronmaksajien - arjesta, jonka tuulivoimalat ovat mullistaneet heidän haluamattaan. Haittaa kärsivien tekstejä on hiukan muokattu ja yksityiskohtaisia tietoja yleistetty, jotta kenenkään henkilötiedot eivät ole jäljitettävissä.

Tämä ei ole harvojen ongelma, vaan tilanne, jossa nämä ihmiset ovat nyt, on yhä useampien todellisuutta yhä kauempana tuulivoimala-alueista muutaman kuukauden ja maksimissaan vain vuosien sisällä - mikäli tähän ei nopeasti puututa.

Kysymys kuuluu: mitä Suomessa todella halutaan?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

"Yritykset ja yksilöt voivat valinnoillaan vaikuttaa yhteiskuntaan ja ympäristöön. Kun jokainen meistä kantaa kortensa kekoon ja toimii vastuullisesti, voimme kaikki paremmin."

http://madebyfinland.suomalainentyo.fi/teemat/vast...

"Yhdessä tekeminen ja jakaminen sekä toisten ihmisten auttaminen luovat uusia ideoita ja hyvinvointia."

http://madebyfinland.suomalainentyo.fi/teemat/ihmi...

Hyvinvointivaltio asettuu kansa­­laisiaan vastaan, kun se ei kykene tarjoamaan jäsenilleen kunniallista kohtelua. Erityisen sydämettömiltä pyrkimykset näyttävät, kun välinpitämättömyys kohdistuu heikoimmassa asemassa oleviin ihmisiin, lapsia, sairaita ja vanhuksia kidutetaan tuulivoimaloiden melusaasteella. Ihmisiä ei saa pitää koekaniineina tuulivoimasaasteen yhteiskunnallisessa kestotestissä.

Tuulivoimaloiden infraäänipäästön pitkäaikaisvaikutusta ihmiseen pitää selvittää muulla tavalla, kuin kokeilemalla ihmisillä käytännössä.

"Meluherkkyydestä kärsii vajaat 40 prosenttia väestöstä. Se on
Outi Ampujan mielestä melko suuri osuus väestöstä.
Meluherkkä henkilö reagoi muita herkemmin ääniin ja voi saada muita herkemmin melualtistuksesta johtuvia fysiologisia oireita kuten verenpaineen nousua. Siksi heillä voi olla muita suurempi riski kuolla sydänsairauksiin."

Saksalaiset ehtivät jälleen ensin osoittamaan teollisen kokoluokan tuulivoimaloiden terveyshaitat matalilla taajuuksilla (jopa 2,5 Hz) ja matalilla dB-tasoilla (60 dB, mikä taso saavutetaan hyvin usein likellä 10 km etäisyyttäkin) vertaisarvioituna tieteellisenä tutkimuksena.

Saksalaiset ovat aivokuvannuksella osoittaneet, että aivot ja hermojärjestelmä aistii ja reagoi tuulivoimaloiden infraääneen stressireaktioina, millä voi olla erityinen merkitys terveydelle.

http://journals.plos.org/plosone/article?id=10.137...

Pekka Iiskonmaki

Myrkynvihreä energia on kallista ja tappaa.

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Joo, tuulivoiman sanotaan olevan hiljainen tappaja.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Tuulivoimaa ja lisää rahaa, huutavat vihreää energiaa jumaloivat opetuslapset.

"Tuulivoimayhdistyksen mukaan alan yrityksillä on pöydillään rakennusvalmiita hankkeita jopa 4 000 megawatin verran.

Se riittäisi kattamaan kuusinkertaisesti kilpailutettavaksi tulevan kahden terawattitunnin vuosituotannon." ?? - (2TW = 2000000MW) - Yli 1000 uutta tuuliturbiinia lisää, se täydentäisi tuhotyön jonkun rahanahneen mielihaluilla.

http://www.tekniikkatalous.fi/tekniikka/energia/tu...

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Hallinto-oikeuksiin valittaminen ei vähentynyt vaikka maksuja tuplattiin, nyt valituksiin pitää vielä hakea lupa.. - mitähän se valituslupa maksaa?? Valta sokaisee, ei valituksia kukaan turhanpäiten tee.

"Lakimuutokset vähentäisivät korkeimman hallinto-oikeuden tekemien ratkaisujen määrää. Pitkällä aikavälillä uudistus vapauttaisi korkeimman hallinto-oikeuden resursseja, jolloin sillä on mahdollisuus käsitellä esimerkiksi yhteiskunnallisesti merkittäviä valitusasioita nykyistä nopeammin."

http://www.ym.fi/fi-FI/Ajankohtaista/Tiedotteet/Hallituksen_esitys_rakentamis_ja_ymparis(42884)

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Näin luonnonsuojelijat tuhoavat luontoa. Olipa kerran hiilidioksidia sitovia turvesoita Kalajoella ja Alavieskassa.

http://tripodienaika.blogspot.fi/2017/04/wind-powe...

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro
Käyttäjän pii3719 kuva
Pertti Ikonen

Joku syy on, että noita tuulimyllyjä halutaan tuoda ihmisten asumisalueille. Syinä voisi olla tuulimyllyn pystytyksen ja huollan kustannukset, että teitä pitkin on hyvä tehdä pystytystä ja lisätä tuulimyllyjen määrää. Haluaisivatko vielä tuulimyllyt lähelle kytkinasemia, että sähkötehoa ei paljoa jäisi tehonsiirtokaapeleihin. Lisäksi lähellä kytkinasemia ja muuntajia tiet ovat jo vahvistettuja kuljetuksia varten.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Epäeettinen koe päätettiin tehdä suomalaisilla länsirannikolla.

Tieto seurauksista oli tiedossa jo v. 2009, mutta jos koe tehdään tarpeeksi kaukana (Suomen länsirannikolla) niin ei se haittaa Helsingissä eikä Brysselissä.

http://www.windturbinesyndrome.com/wind-turbine-sy...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset