Suomi – pieni EU:n pohjoinen liittovaltio

Elämme mielenkiintoisia aikoja, PS:n puoluekokouksessa jäsenet valitsivat väärät henkilöt puolueen johtoon, – Sauli Niinistön mielestä? Onko satavuotiaan Suomen itsenäisyystaistelut olleet turhia?

https://www.youtube.com/watch?v=hURmOmTrNYA&list=RDhURmOmTrNYA#t=31

EU ja liittovaltio, ei sunkaan Niinistö ole Suomen itsenäisyyttä antamassa etelän mafia järjestöjen käsiin? Suomen väkiluku on niin pieni ettei meidän mielipiteillä ole mitään merkitystä suuressa massassa, se on jo nähty EU:n politiikassa.

 

Olli Pusa, Sosiaaliturvapolitiikan dosentti, Yhteiskuntatieteiden tohtori, vakuutusmatemaatikko (SHV) Eläkkeiden ja sosiaaliturvan rahoituksen asiantuntija kertoo miksi Perussuomalaiset eivät voi kuulua hallitukseen.

 

"Mikä sitten on se todellinen syy, jonka vuoksi persut heitettiin hallituksesta? Joku arvelee uutta turvapaikanhakijoiden aaltoa, mutta en usko sen olevan todellinen syy. Todellinen syy lienee EU:n rakenteen tiivistäminen liittovaltioksi. Saksassa ja Ranskassa arvioidaan, että nyt parin lähimmän vuoden aikana on tilaisuus tiivistää EU:ta kohti liittovaltiota. Kyseessä saattaa olla viimeinen ikkuna tuota varten. Sen jälkeen EU:n ongelmat lienevät jo niin suuria, että liittovaltiota ei ole vietävissä eteenpäin.

 

Liittovaltio merkitsee käytännössä yhteistä EU-budjettia, EU-veroja, EU:n oikeutta ottaa lainaa jäsenmaiden ohi ja niiden vastuulla. Rahoilla EU voi esimerkiksi maksaa tukia heikosti menestyville Välimeren maille. Kun niiden asukkaat muodostavat enemmistön liittovaltion asukkaista, ne voivat omalla päätöksellään päättää ottaa EU:n rahat itselleen. Siellä mafiakulttuuri kukoistaa. Suomalaisille maailma tulee olemaan vieras ja siitä puuttuvat meille tärkeät pohjoismaat ja Britannia.

 

Tuossa maailmassa valtioiden velat laitetaan yhteen. Suomea on käsittääkseni tahallaan yritetty saada velkaantumaan viime vuosina, jotta ero muuhun euroalueeseen pienisi ja asia olisi helpompi myydä Suomessa. Silti velkojen yhteen laittaminen kasvattaisi Suomen valtion velkamäärää ehkä 60-70 miljardilla."

 

http://beta.oikeamedia.com/o1-22476

hannuaro1
Luvia

Eläkkeellä, laivanrakennuksessa mukana v.1969 alkaen erilaisissa tuotannon ja suunnittelun tehtävissä. Aluksi 1:1 uloslyöntiä, siitä jatkona kaikki suunnittelun vaiheet nykyään käytössä olevaan hienoon 3D-suunnitteluun saakka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu