hannuaro1

Suomi - pieni EU:n pohjoinen liittovaltio

  • https://www.youtube.com/watch?v=ror8ZtwGhYQ
    https://www.youtube.com/watch?v=ror8ZtwGhYQ

Elämme mielenkiintoisia aikoja, PS:n puoluekokouksessa jäsenet valitsivat väärät henkilöt puolueen johtoon, - Sauli Niinistön mielestä? Onko satavuotiaan Suomen itsenäisyystaistelut olleet turhia?

https://www.youtube.com/watch?v=hURmOmTrNYA&list=RDhURmOmTrNYA#t=31

EU ja liittovaltio, ei sunkaan Niinistö ole Suomen itsenäisyyttä antamassa etelän mafia järjestöjen käsiin? Suomen väkiluku on niin pieni ettei meidän mielipiteillä ole mitään merkitystä suuressa massassa, se on jo nähty EU:n politiikassa.

 

Olli Pusa, Sosiaaliturvapolitiikan dosentti, Yhteiskuntatieteiden tohtori, vakuutusmatemaatikko (SHV) Eläkkeiden ja sosiaaliturvan rahoituksen asiantuntija kertoo miksi Perussuomalaiset eivät voi kuulua hallitukseen.

 

"Mikä sitten on se todellinen syy, jonka vuoksi persut heitettiin hallituksesta? Joku arvelee uutta turvapaikanhakijoiden aaltoa, mutta en usko sen olevan todellinen syy. Todellinen syy lienee EU:n rakenteen tiivistäminen liittovaltioksi. Saksassa ja Ranskassa arvioidaan, että nyt parin lähimmän vuoden aikana on tilaisuus tiivistää EU:ta kohti liittovaltiota. Kyseessä saattaa olla viimeinen ikkuna tuota varten. Sen jälkeen EU:n ongelmat lienevät jo niin suuria, että liittovaltiota ei ole vietävissä eteenpäin.

 

Liittovaltio merkitsee käytännössä yhteistä EU-budjettia, EU-veroja, EU:n oikeutta ottaa lainaa jäsenmaiden ohi ja niiden vastuulla. Rahoilla EU voi esimerkiksi maksaa tukia heikosti menestyville Välimeren maille. Kun niiden asukkaat muodostavat enemmistön liittovaltion asukkaista, ne voivat omalla päätöksellään päättää ottaa EU:n rahat itselleen. Siellä mafiakulttuuri kukoistaa. Suomalaisille maailma tulee olemaan vieras ja siitä puuttuvat meille tärkeät pohjoismaat ja Britannia.

 

Tuossa maailmassa valtioiden velat laitetaan yhteen. Suomea on käsittääkseni tahallaan yritetty saada velkaantumaan viime vuosina, jotta ero muuhun euroalueeseen pienisi ja asia olisi helpompi myydä Suomessa. Silti velkojen yhteen laittaminen kasvattaisi Suomen valtion velkamäärää ehkä 60-70 miljardilla."

 

http://beta.oikeamedia.com/o1-22476

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Joo, selvää on, ettei eu-vastaisuutta eikä maahanmuuttovastaisuutta hyväksytä Suomen hallitukseen.

Soinin hallitukseen meno oli jo siinä rajoilla. Tämänhän me saimme kuulla myöskin selvin
sanoin tänään.

Kyllä EU:lla ja jo Kataisella on sanansa sanottavana Suomen sisäisiin asioihin. Ei käy!

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Eikä varsinkaan EU-integraation syventämistä. Tähän seöitykseen on uppoutunut IS:n mukaan Sipilä sanoessaa, ettei Halla-aho ole ollut hyväksymässä hänen esitystään. Hallitusohjelmassa on nimenomaan kirjaus ettei syventämistä tehdä. Näin siis petollinen on keskusta ja kokoomus, kun sovittu hallitusohjelma onkin ykskaks vessapaperin arvoinen PS puolueen uuden johdon ohjelman toteuttamiseen.

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005251527.html

"Sipilän mukaan EU:n kehittämisen ja unionissa pysyminen osalta Halla-ahon ajatukset poikkeavat siitä, mitä hallitusohjelmaan on kirjattu.

– Halla-aho vastustaa integraation syventämistä. Tähän ei voi tulla epävarmuutta, Sipilä sanoi."

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Kyllä se on tuo integraation vastustaminen, jonka vuoksi Halla-ahoa pidetään ei-salonkikelpoisena hallitukseen, ei edes etänä Brysselistä käsin kelpaa.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro Vastaus kommenttiin #6

Ehkä se on totta kun sanotaan että kauempaa näkee lähelle paremmin. Brysselistä käsin vaikutetaan jo nyt Suomen asioihin enemmän kuin eduskunnasta, kyllä Halla-aho on siinä suhteessa asiantuntija.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Erikoista kun Suomea uhkaavat vaarat tulee sisäpuolelta eikä ulkopuolista uhkaa noteerata, vaikka selvä tarkoitushakuinen velkaantumisen nousu on politiikassa jokaisen nähtävissä. Uhkaksi minä luen EU-liittovaltio kehityksen, se vie pohjan pois kaikelta isänmaan hyväksi tehdyltä työltä.

Suomea on myyty ulos jo kauan, ja tahti näiden bisnesgurujen ansiosta vaan kiihtyy.
https://seura.fi/asiat/seuran-selvitys-juha-sipila...

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro
Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Presidentti Niinistön kommenteista paistaa läpi itsenäisen Suomen myynti liittovaltion hallintaan. Suomen väestö kattaa 1% EU:n kokonaisväestöstä, joten jokainen varmaan ymmärtää vaikutusmahdollisuuksien olevan sen mukaisia.

Länsirannikko on tukiaisilla kuorrutettujen lupauksien myötä annettu ulkomaisille sijoittajille tuulivoimaloiden rakennuspaikaksi. Asukkaat voivat halutessaan muuttaa alueelta pois meluhaittojen alta, eikä siihen aseteta mitään esteitä päättäjien puolelta. Ei myöskään kotivakuutuksesta luvata mitään korvauksia arvottomaksi käyvästä asunnosta.

Suomen luonto on tähän asti ollut kiinnostava matkailukohde jota mainostetaan koskemattomaksi erikoisuutena:
"Uniikki, turvallinen ja koskematon matkakohde" - Hollannin suurin matkanjärjestäjä avaa lentoyhteyden Lappiin.

http://www.tekniikkatalous.fi/talous_uutiset/liike...

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Oikeastiko teistä Huhtasaari ja Hakkarainen olisivat olleet hyvääkin ministeriainesta?

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Hyvästä ei osaa sanoa mitään ennenkuin vasta näyttöjen jälkeen. Nykyisten ministereiden puheet ja teot eivät ainakaan ole vakuuttaneet, jos aiemmat lupaukset ettei esim. kannattamatonta teollisuutta tueta julkisilla varoilla olisi edes joltain osalta toteutunut niin ehkä ei näitä valintoja olisi tehty.

Tuo Presidentin arvostelu vaaleilla valituista henkilöistä ihmetyttää, ja kun siinä näyttää olevan taustalla tuo liittovaltion syntyminen. Mikä osa suomalaisilla silloin olisi?

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

"Wille Rydmanin (kok) mielestä hallitusyhteistyön katkaiseminen perussuomalaisten kanssa on virhe."

– "Halla-aho on ilmoittanut, että nykyinen hallitusohjelma riittää", Rydman sanoo.

Henkilökysymykset näyttävät menevän asiakysymysten ohi, nyt ei olla enää asialinjalla. Seteliselkärankaista politiikka Sipilän tyylillä.

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005251681.html?ut...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset