hannuaro1

Mätä, korruptoitunut hallinto aiheutti miljardien ympäristökatastrofin.

  • On tuulikin jo tyyntynyt.
    On tuulikin jo tyyntynyt.

Suomen johtajat ovat harhaanjohtajia, ilmaston lämpenemisen hillintään oli pakko saada syöttötariffi tuulivoimalle, oli pakko EU sopimusten mukaan. Nyt Pohjanmaa ja länsirannikko on rikottu tuulivoima-alueiksi, pilattu perinnemaisemat, aiheutettu terveys- ja ympäristöhaitat, ajettu osa perheistä evakkoon kodeistaan, pudotettu kiinteistöjen arvot nollaan meluhaittojen alla. Ja kuka hyötyi, - muutama sijoittaja, suomalaisten verotuksella?

 

Tuulivoimalat markkinoitiin Suomeen ilmastonmuutos ja CO2 päästöjen vähentämisen pakolla. Saksa ei hiilivoimaloitaan lopeta vaan lisää niitä, tuulivoimalla yritetään Saksassa poistaa ydinvoima pois markkinoilta 2022 mennessä, hiilivoiman määrä yritetään sen jälkeen puolittaa 2035 mennessä. Ydinvoima on taas ilmaston kannalta puhdasta perusvoimaa, jota Suomikin rakentaa lisää.

 

Pelkkää bluffia nämä tuulivoiman edistämisen selitykset kun valtion takuuhinta/syöttötariffi on se voima, joka pitää Suomessa ulkomaiset tuulivoimalat pystyssä. Eikä Suomella ole siihen enää valtaa ja voimaa puuttua koska on EU. Köyhät kyykkyyn, ja sähköt poikki jos ei pysty sähkölaskujaan maksamaan, näin se on Saksassakin.

 

Haittavaikutusten korvaaminen näiden kiinteistö-arvojen romahtamisen takia ei ole sovittu kuinka vahingon aiheuttaja ne korvaa. Sehän on aivan selvä, kyseessä on katastrofaalinen ongelma, pakko ne on korvata. Mehän maksettiin ajallaan kaikki sotakorvaukset pois, vaikka aikaa meni vuosikymmeniä. Syöttötariffi on niin massiivinen että sen täytyy kattaa myös haittavaikutusten korvaus.

 

Saksassa on jo tullut mitta täyteen. "Eilen Saksan väkirikkain osavaltio Nordrhein-Westfalen äänesti uuden hallituksen. Vanha hallitus joka koostui SPD sosialistien ja Vihreän puolueen koalitiosta potkaistiin ulos äskettäisissä vaaleissa ja on eilisestä asti korvattu uudella CDU ”konservatiivien” ja vapaamarkkinaystävällisemmän Vapaat Demokraatit FDP koalitiolla".

https://myteurastaja.wordpress.com/2017/06/29/loppu-tuulirupellimetsille/

 

"Ei ymmärrä! Ko heitetää saattuhannet miljoonat hukkaan tuulivoimaloihe vietäväks, ni ne onkii sellasii merkkilöi jois ei oo paljo ymmärtämistä. Luulet sie jot sellast tehhää muute ko sen takkee jot mittää ei maheta? Kaik o mänt. Mie oon sen tient kauva". (Rokka ennakoi jo toisessa maailmansodassa tämän globaalin ilmasto/tuulivoima sodan loppua, kun rahat on loppu)

 

Pieni ihminen on avuton suuren ja mahtavan tuulivoima koalition edessä, ei voida mitään, KHO viimeistään tuomiollaan lyö aiheellisen valituksen tekijän ja oikeuksiaan puolustavan ihmisen maanrakoon. Demokratialle ja oikeudenmukaisuudelle ei näissä päätöksissä anneta mitään arvoa. - Ei sellaista kuin ammattietiikkaa enää tuulivoima päätöksissä kunnioiteta, kaavoittaja tekee kaavan niin kuin pyydetään, mallinnukset, melurajat piirretään karttaan ettei asunnot jää rajan sisäpuolelle jne. Kaikki tehdään tuulivoimalan pystyttämiseen sopivaksi, eikä haittavaikutusten mahdollisuutta oteta huomioon. Ja nämä sitten KHO hyväksyy!

 

Trump sulki ilmasto huijareilta rahahanan, maailmanlopun pelottelu ei ole jatkossa enää hyvä bisnes. 

 

"Donald Trump ’s EPA is facing a tsunami of vitriol for trying to drain the DC swamp of rogue regulators that rule with made-to-order scientific lies and invented threats, such as its ruling that the carbon dioxide which makes life on Earth possible is a pollutant" 

 

"When President Trump proposed a $1.6 billion cut from the EPA's expected $8.1 billion budget, employee screams of doomsday intimidated Congress into forking over the full gimme-gimme."

 

http://www.cfact.org/2017/06/28/u-s-funding-dubious-science-and-unfounded-fear/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Tämä otsikko Saksasta ja kohta varmaan täälläkin. [Torstaina 22. kesäkuuta 2017 liittopäivät muutti liittovaltion luonnonsuojelulakia, jotta tuulienergian yritykset voivat tappaa enemmän lepakoita ja lintuja. ( Linkki )]

http://www.achgut.com/artikel/die_grosse_koalition...

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Ei saksan kansa hyväksy kusetusta, siellä tulee jatkuvasti lisää talouksia jotka saavat tulla toimeen ilman sähköä, maksamattomien laskujen takia. Sähkön hinta on liian korkealla tukipolitiikan takia.

"Kylmät tuulet puhaltavat nyt todellakin Saksan tuuli teollisuudelle. Suunnittelijoita on nyt varoitettu".

http://notrickszone.com/2017/06/28/the-de-facto-en...

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Saksan ydinvoimakielteisyys on vähän outoa. Erittäin outoa on hiilivoiman lisääminen. Tuulivoima on sattumaenergiaa, ei sillä voi mitään tuotantoa oikein kannattavasti pyörittää.

Uraanipohjainen ydinenergia ei ole ainoa, eikä ilmeisesti edes paras, ratkaisu. Valitettavasti vain koekäytössä toimivaksi todettu torium ei ole päässyt kaupalliselle asteelle. Toriumissa on sentään iso ero fuusiovoimaloihin, jotka eivät ole vielä koskaan toimineet (jos ei aurinkoa ja tähtiä lasketa).

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Fukushiman ydinvoima-onnettomuuden aiheutti maanjäristyksen jälkeinen tsunami, mutta sillä saatiin saksalaiset peloteltua niin että samanlainen tsunami iskee myös saksaan ja ydinvoimalat pitää vaarallisina sulkea. Tuulivoimalla on nyt väkisin tarkoitus tehdä se kuuluisa "Energiewende", ja sulkea kaikki ydinvoimalat.

Suomeen taas tuulivoima markkinoitiin ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi, muuten tulee maailmanloppu, merivesi nousee ja rannikon kaupungit hukkuvat mereen. Pitää saada hiilidioksidipäästöt pois energiantuotannosta, hiilivoimalat suljetaan ja ne korvataan tuulivoimalla. Kehityksen nopeuttamiseksi edellinen hallitus runnoi kolminkertaisen takuuhinnan/syöttötariffin tuulivoimarakentamiseen. - Eikä siihen sen enempää olisi voitu vauhtia lisätä, suunnitelmat oli valmiina ja tarkoitukseen oli perustettuna firmoja 2500 euron pääomalla joita syntyi kuin sieniä sateella.

Lappeenrannan proffat kehityksen kärjessä Tuulisaimaa Oy:llä, Taaleritehdas omilla sijoittajilla ja S-ryhmä Tuuliwatti Oy:llä jne. Kaavat meni vauhdilla läpi, kansa ihmetteli kun takapihoille alkoi nousemaan yli 200 metrisiä tuulivoimaloita. Valittaa sai, mutta ei niitä huomioitu ja lopulta KHO hylkäsi asialliset valitukset, nyt valittamiset maksaa puolet enemmän mitä ennen tuulivoima buumia.

Saksa myy Suomeen tuulivoimaloita CO2 päästöjä vähentämään, ja itse maa rakentaa uusia yli 1500 MW:n hiilivoimalaitoksia, ne toimii n. 60% hyötysuhteella. Kymmenen laivalastillista hiiltä, ja siitä 4 menee taivaan tuuliin.. - Niiden päästöjä sitten pieni Suomi yrittää puhdistaa tuulivoimaloita rakentamalla. - Ihan hullua politiikkaa, Suomessa olisi monta tärkeää kohdetta jossa ne miljardit tarvittaisiin yhteiskunnan etua ajamaan.

Suomeen on tulossa lähiaikoina kaksi uutta ydinvoimalaa perusvoimaa tuottamaan. Nyt jo nähdään ettei tuulivoimalat kestä Suomen ankaria ilmasto-olosuhteita, Porissa Peittoon alueelle rahdattiin Espanjasta ainakin 3 kpl uusia siipiä, tulivat 8-tiellä vastaan ja liikenne piti pysäyttää. 64 metrinen siipi on jo aika pitkä ja loppupää siivestä heilui ylös alas jo kuljetuksessa. Olivat halkeilleet 3,5 vuoden käytön jälkeen niin ettei voitu korjata. - Mutta ei niistä mitään vaaraa ympäristölle ollut, Tuuliwatti tiedotti.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Yleisötilaisuudessa Isojoella Trast ja kunnanhallituksen johtaja esittivät ettei 71 metriä pitkät siivet 179 metrin napakorkeudessa aiheuta melua, siiven kärjistä se amplitudimoduloiva melu juuri lähtee ja vielä väristyksen kanssa. Tuon kokoinen siipi tulee alas vauhdilla ja pamauttaa joka kerta tornin ohituksessa ilmanpaine pulssin ympäristöön.

Toisella puolen kylää tulisi n. 30 kpl ja toiselle Kristiinan puoleiselle, ihan omana kaavana käsiteltyyn kaavaan lähes sata turbiinia, näin sen ymmärsin. Kuitenkaan ei näitä alueita käsitellä kokonaisuutena. - Tämä on ympäristörikos!

Selvittikö se ns. "terveystutkimus" miten infraäänet vaikuttavat kudoksiin niiden resonoidessa aaltoliikkeeseen, ja miten kudos pitkäaikaisen vaikutuksen ollessa kyseessä kykenee solutasolla toimimaan häiriöttömästi resonoivassa aaltoliikkeessä?

Kudosten ominaisvärähtelytaajuus on infra-aaltojen alueella. Jos ymmärtää hiukankin fysiikkaa ja fysiologiaa niin ilman mitään tutkimustakin järkevä ihminen ymmärtää, ettei tuollaisissa vellovissa olosuhteissa elintoiminnat ole normaaleja ja varmasti pitkään vaikuttaessaan aiheuttavat monenlaisia vahinkoja ja häiritsevät todella pahasti solutason toimintaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset