hannuaro1

Suomesta tuli maailman ensimmäinen maa, jossa luonto sai oman liputuspäivän

  • Luonnon rauhan voi rikkoa
    Luonnon rauhan voi rikkoa
  • Tuulivoimalalla
    Tuulivoimalalla

Luonto ei osaa arvostaa liputuspäivää, eikä länsirannikon väki välittäisi liputtaa hallituksen tukemaa hävitystä tuulivoimaloilla. Luonnonmukaisen ympäristön turmeleminen vahingoittamisvälinein on ympäristörikos. Tuulivoimala hiljaisessa Suomen luonnossa on vahingoittamisväline, se on fakta.

 

"Tuulivoimaloiden havaitut vaikutukset paikallisen kasvillisuuden kasvuun Pohjois-Kiinassa"

 

http://www.mdpi.com/2072-4292/9/4/332/html

 

"Tuulipuistot vaikuttavat kasvillisuuden kasvuun muuttamalla paikallista ilmastoa ja vahingoittaa kasvillisuusrakenteita värähtelyn kautta. Tiettyä tuulipuistoa varten estävä vaikutus olisi määritettävä ottaen huomioon paikalliset taustaympäristötekijät (esim. Lämpötila ja maaperän kosteus) sekä kasviston tarpeet erilaisilla kasvillisuusolosuhteilla. Tuloksemme herättävät mielenkiintoisia kysymyksiä siitä, ovatko nämä häiritsevät mallit havaittavissa myös muissa ympäristöissä, sekä puhtaan energian tuotannon ja ekosysteemitoimintojen mahdollisen tukahduttamisen välillä."

 

"Potential reasons for the inhibiting effects are as follows: (1) inhibited photosynthesis through increasing water stress and enhanced autotrophic respiration through increasing daytime and nighttime temperatures and (2) downwind inhibited growth status and photosynthesis induced by the downwind warming effect. Our analysis provides clear observational evidence of the inhibiting effect on vegetation growth caused by WFs in the Bashang area of Northern China."

 

"Potentiaaliset syyt estovaikutuksille ovat seuraavat: (1) estivät fotosynteesin lisäämällä veden jännitystä ja tehostetusta autotrofisesta hengityksestä lisäämällä päivällä ja yöllä olevia lämpötiloja ja (2) alaslataa inhiboidun kasvun tilan ja fotosynteesin aiheuttamaan alaslämmityksen vaikutusta. Meidän analyysi antaa selkeän havainnollisen näytön kasvun kasvun estävästä vaikutuksesta WF: iden aiheuttamaan Pohjois-Kiinan Bashangin alueella."

 

Euroopassa on todettu ihan samaa vahinkoa ympäristölle tuulivoimapuistoista.

 

"On tunnettua, että infraääni ja pulssi valo häiritsee ihmisiä tuulivoimalan läheisyydessä. Se koskee myös eläimiä poro- ja riista näyttävät välttää niitä. Turbiinin siivet liikkuvat niin nopeasti, että linnut ja lepakot eivät ehdi väistää pois törmäämättä ja kuolematta.

 

Nyt raportti häiriöistä myös kasvillisuuteen."

 

http://klimatsans.com/2017/06/30/vindkraft-stor-aven-vaxter/

 

Tieteellinen tutkimus osoittaa nyt sen mikä on myös maallikon mielestä juuri näin, nämä n. 150 m. korkeat tornit joiden huipulla on n. 250 tonnin painoinen konehuone, turbiini, ja n. 70 m. pitkät siivet hakkaavat ilmanpaine pulsseja tornin ohituksessa niin siitä syntyy se värähtely-insinöörin painajainen. Eikä se värähtely mihinkään jälkiä jättämättä katoa, niin kuin nämä tuulella rahaa tienaavat herrat väittävät poliitikkojen unelmasta. Maaperä välittää värähtelyt kauas ympäristöön, ja haitat näkyy ja tuntuu niin ihmisissä kuin luonnossa. Poliitikkoja vedettiin mennen tullen kölin alta tuulen kaupustelijoiden mainosjutuilla puhtaasta energiantuotannosta ilman haittoja. -  Ekosysteemitoiminnat tukahdutetaan tuulivoimala-alueilla ja ympäristössä, eikä perinteisistä sähköntuotanlaitoksista päästä eroon tuulivoiman avulla. Saksa ei tule toimeen ilman ydinvoimaa eikä yhtään hiilivoimalaa voi sulkea energian huoltovarmuuden ylläpidon takia.

 

Melu - kuuroksi tekevä tappaja:

"Kasvava näyttö osoittaa, että melulla voi olla vakavia terveysvaikutuksia. Viimeaikaiset tutkimukset ovat liittäneet meluhaittoja kuulon menetykseen, unihäiriöön, verenpaineeseen, sydänsairauksiin, aivojen kehitykseen ja jopa lisääntyneeseen dementian riskiin".

 

http://www.newstatesman.com/politics/uk/2017/08/deafening-killer-why-noise-will-be-next-great-pollution-scandal

 

Suomessa poliitikot ja kuntapäättäjät sulkevat silmänsä ja korvansa eivätkä tunnusta tosiasioita. - Tuulivoima buumi on Suomessa ollut paha poliittinen töppäys jolla on kauaskantoiset vaikutukset yhteiskunnassa ja luonnon ympäristössä.

 

https://santavuori.blogspot.fi/2017/08/tuulivoimaloiden-infraaani-uusi.html
http://i.imgur.com/mJIxsNV.jpg

 

“Hulluutta on tehdä sama asia uudelleen ja uudelleen ja odottaa erilaisia tuloksia. Jos etsit erilaisia tuloksia, älä tee samaa asiaa joka kerta.” - Albert Einstein - Lisää tuulivoima tukea vaativat vihreät luonto terroristit, ja EU:n tuulivoimateollisuus nauraa tyytyväisenä onnistuneelle huijaukselle.

 

Ei se riittänyt Suomen poliitikoille että muualla tehtiin virheet jotka todettiin kokonaisvaikuttavuus tutkimuksissa, härkäpäisesti oli tarve ottaa julkiset rahat unelmahöttöön samoilla huijaukseen sopivilla tekosyillä, vaikka lopputulos oli tiedossa.

 

”Ihmiset, jotka uskovat fysiikkaan tietävät, että menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden ero, on vain itsepäisesti pysyvä illuusio.” - Albert Einstein - Valtakuntaan sähkö tuulivoimalla on illuusio, jota poliitikot rahoittavat valtion rahoilla.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

"Koska kanat eivät tiettävästi osaa lukea, niiden tuulivoiman läheisyydessä ilmenneistä patologisista oireista ei voi syyttää sitä että että kanojen ja muiden eläinten oireet johtuisivat tuulivoiman vastaisen kampanjoinnin aiheuttaneesta NOSEBO efektistä.

Maailman luonnonsäätiö (WFCN) valittaa Australian Lääketieteellisen Seuran (AMA) yllättävästä päätöksestä puhtaiden paperien antamisesta teollisen tuulivoiman uhreista ilman epidemilogista tutkimusta tai näkemättä yhtään potilasta. Tuulivoiman naapurit ympäri maailmaa ovat vaatineet jo jonkin aikaa että terveysviranomaiset julkaisisivat tällaisen tutkimuksen mukaanlukien infraäänipiikit ja seismiset värähtelyt lähistön kodeissa. Mutta tämä on kielletty heiltä. Lääkärit ovat paljolti auttamassa teollisuutta, ei uhreja. Tämä toistaa vuosien takaista tohtorit tupakan puolesta propagandaa."

https://myteurastaja.wordpress.com/2017/07/23/kano...

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

"Voima loppuu Suomesta." Huom. kuva talouselämä lehdessä on Revaskarin sillalta Porissa, Peittoon voimalat näkyvillä. Luontoarvot on otettu hyvin huonosti huomioon tässäkin hankkeessa, ns. tuulivoimapuisto luonnonkauniin Suomenselän alkumetreillä pilaa maisemat ja ympäröivän asutuksen elinolot ja mökkeilijöiden arvokkaan ympäristön.

http://www.talouselama.fi/uutiset/suomesta-loppuu-...

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Aurinkovoiman hyödyntäminen on tulevaisuutta. Sitä verottamalla voidaan tuulivoimaa jatkossakin tukea.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Tuulivoimala on vahingoittamisväline, aiheuttaa terveys- ja ympäristöhaittoja, ei sellaista toimintaa voida valtion varoilla tukea laillisesti.
Tuulivoimalan siiveniskuissa kuolee niin linnut kuin lepakotkin. Ihmisille pitkäaikainen melualtistus tuottaa erilaisia pysyviä terveysvaikutuksia, se voi aiheuttaa epilepsian, kuulon aleneman ym. haittoja.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Kaiken lisäksi. Tuulivoimalan lavat keräävät siipiinsä jäätä joka saattaa tappavasti sinkoilla. Kuinka moni tuulivoimala on varustettu turvaverkoin. Tiedän yhden. Se on Utön saarella.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro Vastaus kommenttiin #5

Ei kai se turvaverkko ulotu 400 metrin matkalle jään heitto vaaran minimoimiseksi niin kuin Vestaksen turvallisuusohje vaarasta ilmoitti. Ja se jään kappale voi olla painava ettei ihan ohut hyttysverkko sen vauhtia paljoakaan hidasta.

Nyt ne sakemannit uhoavat rakennettavista voimaloista joiden kokonaiskorkeus ulottuisi 250 metriin, sama esittelijä puhui Pohjanmaan perinnemaisemasta. Ei näköjään ole enää millään mitään väliä kunhan vaan saataisiin valtiolta niin suuri tuki järjettömälle toiminnalle että sekundan tuottaminen on kannattava bisnes.

Nyt määrättiin liputuspäivä juhlistamaan ympäristörikoksen onnistumista Suomen luonnossa.

Käyttäjän Sanna50 kuva
Sanna Tenkula

"Suomessa poliitikot ja kuntapäättäjät sulkevat silmänsä ja korvansa eivätkä tunnusta tosiasioita. Melu on vakava terveyshaitta ja viranomaiset leikkivät ihmisten kustannuksella hyväksymällä konsulttien väärin tehdyt melu mittaukset.Viranomaistoimien läpinäkyvyys ja luotettavuus on todella häikäilemätöntä. Luotettavuus tarkoittaa sitä, että mittausten on oltava pätevästi tehtyjä ja mittausraporttien todenmukaisia.

Näin se menee melu mittaukset. "Väärin tehtyjä melumittauksia on raportoitu niin monesta kohteesta, että niitä tehdään ilmeisen tarkoitushakuisesti, paljon, ja kaikkialla Suomessa. Niiden avulla on sitten helpompi perustella esim. teollisuuden sijoittamista liian lähelle asutusta".

http://birgittajohansson.puheenvuoro.uusisuomi.fi/...

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Näin on tosiasiat Suomessakin, vaikka kauniisti puhutaan luonnon suojelusta ja oikeusvaltiosta samassa lauseessa. "Kohtuutonta vahinkoa tuulivoimaloista"
http://tuulivahinko.blogspot.fi/

Viranomaiset eivät suojele ihmisiä tuulivoimamelu hyökkäykseltä Ruotsissakaan vaikka:
"Melua esiintyy, vaikka mitattu melutaso on suhteellisen alhainen, koska infraääni melu vaikuttaa jatkuvasti ja muuttaa rytmimäisesti sisäisen korvan neste-tilan paineita kuulo-elimien kautta. Tämä ei ole melun vaurio perinteisessä mielessä, vaan jatkuvan sykkivän äänenpaineen vaikutus, joka muuttaa jatkuvasti sisäisen korvan paineita ja hidastaa elimiä siellä. "

https://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=sv&...

Ruotsin ympäristönsuojeluvirasto kirjoittaa verkkosivustollaan: "Esimerkkejä matalataajuisen äänen oireista ovat väsymys, päänsärky ja häiriintynyt uneni. Oireita ja haittoja voi esiintyä jo melutasossa, aivan normaalin kuulemiskynnyksen yläpuolella "

Asiaa tutkitaan, kerrotaan Suomessakin ja yritetään pestä sillä oma osuus puhtaaksi, kuitenkin jatkuvasti syntyy lisää vahinkoja uusista ns. "tuulivoimapuistoista", tuulivoimalat kasvavat korkeutta, ja pyrkimys on rakentaa 250 metriin ulottuvia voimaloita. Siiven pituus olisi 71 metriä, ja melua syntyy enemmän.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Älkää olko huolissanne, asiaa tutkitaan kerrotaan. Tuulivoimaloiden melua on tutkittu jo useampi vuosikymmen ja lisätutkimuksia poliitikot vaativat. Meluhaitat tunnetaan yksityiskohtia myöten, mutta ahneus Suomen syöttötariffin ottamiseen EU:n tuulivoimateollisuuden hyväksi on liian suuri. Suomi kärsii raskaat tappiot, "sori siitä".

"Kohtuutonta vahinkoa tuulivoimaloista"

http://tuulivahinko.blogspot.fi/

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset