hannuaro1

Meidän on kaikki, jos meidän on työ: Poliitikot älkää myykö isänmaata!

  • Kunnioita isänmaatasi
    Kunnioita isänmaatasi

Ilmari Kiannon selkeään sanomaan on Suomen vieläkin parasta luottaa, meillä on Suomen luonto ja luonnonvarat oman työmme tukena. Muun maailman kanssa voimme käydä kauppaa, mutta ei Suomen luonnosta. Se meille on perinnöksi jätetty. Se miten me sen pystymme säilyttämään jää historiaan. Luonnonvaroja voimme myydä mitä luonto voi antaa mutta ei enempää. Luonnonvarojen omistusta Suomesta ei saa pois antaa eikä myydä. Ymmärtäkää jo hyvät ihmiset, Suomi on arktinen luonnonvaroiltaan kaunis ja rikas maa, nyt on jo viimeinen mahdollisuus pysäyttää Suomeen tuhoa tuova ryöstöpolitiikka. - "Miekkaa ei tarvis, tarmoa vaan puolesta hengen ja heimon ja maan!"

Ei jokainen hallitus voi nelivuotiskaudellaan tehdä mitä haluaa ministereiden oman edun mukaisesti. Kansanedustajat valitaan pitämään huolta Suomen hyvinvoinnista verovaroilla, ei omasta hyvinvoinnista. Oma hyvinvointi pitää perustua omaan työhön, eikä pelkästään avustuksiin tai julkisrahoitteisen liiketoiminnan tuomiin voittoihin. - "Wierasko voimamme korvata vois?"

Ajatelkaa ensin mitä teette Suomen luonnolle jos annatte EU:lle vallan tuoda suomalaisille velaksi ja terveys- ja turvallisuushaitaksi valtavia tuulivoimaloita pilaamaan länsirannikon rauhallisen ja kauniin ympäristön. Ne miljardit mitkä lupasitte antaa ulkomaisen tuulivoimateollisuuden hyväksi pois Suomen kehityksestä, murskaa luontoa länsirannikolla ihan samalla tavalla kuin mitä ne tuulivoimalat tekisivät Helsingin lähialueilla ja lähivesillä. - Helsinki ei hyväksy tuulivoimaloita alueelleen! - "Kuulkaa korpeimme kuiskintaa, jylhien järvien loiskintaa!"

Ei täällä asuvat ihmiset niitä ympäristössään hyväksy, mutta valitukset ovat turhia. - Kun lopussa kuitenkin Korkein hallinto-oikeus hyväksyy ne pakolla Suomen länsirannikolle, eduskunnan oikeusasiamies hyväksyy menettelyn, samoin oikeuskansleri antaa tukensa perustuslain vastaiseen menettelyyn. Viranomaiset siirtävät vastuunsa toisille jne. Lopputuloksesta kärsivät ihmiset ja luonto tuulivoimaloiden lähialueilla. "Meidän on uudesta luotava maa! Raukat vain menköhöt merten taa!"

"Perustuslaki 731/1999, 2 luku, Perusoikeudet 6 §, Yhdenvertaisuus: - Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä."

- Ei nämä kauniit lupaukset ja viisaat perustuslait ole enää voimassa Suomessa. Se mitä on puhuttu ilmastonmuutoksen takia rakennettavasta tuulivoimasta on roskaa, pelkästään oman ahneuden takia se tehdään. Kaikki mitä ministerit ovat asian edistämiseksi Suomessa puhuneet ja tehneet, on pelkkää omaa etua ajavaa ahneutta. - "Missä on ryhtisi, kunniatyö?"

Ottakaa nyt vihdoin viimein järki mukaan, istukaa ja miettikää rauhassa elämän tarkoitusta, samalla kun laulun sanoja lukee voi kuunnella Ilmari Kiannon sanoittamaa Nälkämaan laulua.

Kansallis-Kuoro esittää, Säv. Oskar Merikanto. https://

Nälkämaan laulun alkuperäiset sanat (vuodelta 1911):

Ankara, ankara täällä on työ pitkä on talvi ja valju on yö - Miehiset miehet ja naiset, hei: meillä ei vaikerrus kuulu, ei!

Taival lie hankala - olkoon vaan! Luonto lie kitsas - siis kilpaillaan! Kolkassa synkeän syntymämaan pirttimme piilköhöt paikoillaan.

Wainojen virmat - oi vaietkaat! Rapparit, ryöstäjät - kaijotkaat! Miekkaa ei tarvis, tarmoa vaan puolesta hengen ja heimon ja maan!

Hammasta purren ja parkumus pois! Wierasko voimamme korvata vois? Tänne ne sortuis' tuskahan työn, tuiskujen helmaan ja yrmyihin yön.

Kuulkaa korpeimme kuiskintaa, jylhien järvien loiskintaa! Meidänpä mainetta mainivat nuot koskien ärjyt ja surkeat suot!

Meidänpä vapautta vaarat on nää! Meidän on laulua lahtien pää! Meille myös kevätkin keijunsa toi: rastas ja metso täälläkin soi.

Meidänpä karhuja kaikuvi maa, suksemme suihkivat tanhutten taa, Meidän on kaikki, jos meidän on työ: Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!

Kosta sun kolhusi, koeteltu mies! Irroita itse sun kohtalos' ies! Näytä nyrkkiä maailmalle, keksi keinosi orjuudelle (alk.orjuuttajalle)!

Nosta rintaasi uskonto uus'! Taannuta taika ja vanhoillisuus! Maamies: muista miss' onnesi on, riihesi rikkaus riippumaton!

Kainuhun kansa, ah arpasi lyö! Missä on ryhtisi, kunniatyö? Meidän on uudesta luotava maa! Raukat vain menköhöt merten taa!

- Suomi juhlii sadan vuoden taivalta, onko mitään juhlittavaa enää seuraavan sadan vuoden jälkeen nykymenolla? - Ei voi kuin toivoa ettei isänmaata hylätä.

https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Ruotsi pysäytti tuulivoimaloiden myynnin turvallisuuspuutteiden takia. Suomessa rakennetaan tuulivoimaloita ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi ja CO2 päästöjen poistamiseksi - hah haa.
Näin minäkin tämän sanoisin päättäjille Suomessa:

"Kaikki ilmastoon liittyvä järjetön idioottimaisuus on totaalisesti siivottava siellä missä suomalaisten verovaroja käytetään! Kansalla tietenkin on täysi oikeus vaatia sitä, etenkin maamme päämiehen suhteen!"

http://kariimmonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/243235...

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

"Ilmastonmuutoksen katastrofaaliset vaikutukset ovat liioiteltuja, ilmaston lämpenemisen huippuasiantuntijoiden mukaan, jotka ovat myöntäneet, että he tuottivat roskasäteilyyn perustuvia puolueettomia tutkimuksia miellyttäviksi heidän hallituksensa maksajille."

http://yournewswire.com/global-warming-scientists-...

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Hulluuden huippu on uskoa vesien nousuun ja rakentaa Länsimetroa.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Tätä se on tuulivoiman rakentaminenkin, pelkkää hulluutta, puhutaan yhtä ja tehdään toista. Ilmastonmuutoksesta johtuvaa vedenpinnan nousulla uhataan kansaa, ja samaan aikaan kaivetaan tunnelia rautatietä ja henkilöliikennettä varten Helsinkiin. Pääkaupunki hukkuu veden alle unohtui. Ehkä metro kuuluu VR:n myyntilistalle kun aloitetaan VR:n yksityistäminen.

Ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi on pakko rakentaa tuulivoimalla toimiva sähköntuotantomuoto Suomeen, näin puhuttiin ministerien palopuheissa 2010. Puhuja matkoja tehtiin länsirannikolle ministeri voimin. Nyt kun pitäisi puheista jotain vastata niin silloiset ministerit pysyvät hiljaa. Nyt puhutaan tutkimuksista joita pitäisi tehdä ja kysellään jos joku suostuisi vapaaehtoiseksi koekaniiniksi melun vaikuttavuus tutkimuksiin. Petos onnistui täydellisesti, n. 4000 miljoonan potti verorahaa jaetaan petollisesti syöttötariffi lain mukaisesti, edun saajina ministerin perhe ja muut läheiset välit päättäjiin omaavat firmat. Veronmaksajat saivat nieleskellä paskapuheet euron sijoittamisesta tuulivoimaan ja kuinka se tuottaa takaisin yhteiskunnalle jopa yli kymmenkertaisen tuloksen rahaa.

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Mikäli aikaisempiin ilmastonmuutoksiin on uskominen, ∼1 °C lämpötilan nousu on jo merkinnyt 6:sta 9:ään metriä vedenpinnan nousua. Nyt on jo asteella lämpötila noussut vuosisadassa ja vedenpinta ei ole noussut kuin sen 10 - 20 cm vuosisadassa. Onkohan nykyisiä lämpötiloja osattu edes mitata oikein?

http://www.pnas.org/content/early/2017/09/14/16184...

The Eemian period of 130,000 years ago was an interglacial period similar to the present and was warmer by ∼1 °C. It was associated with a 6- to 9-m rise in sea level (26), which suggests that a warming of 1.5 °C or more sustained over centuries can cause a catastrophic sea level rise.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Mineraalien kaivanta jo pitkälti maassamme muunmaalaisille myyty. Pitäkääme kiinni pohjavesistämme, kansallisesti. Antakaamma vesistämme hyötyä vaikka savolaisen, mutta ei saudiarabialaisen taikka USAn . Ei minunkaan autoni halvalla kulje.

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Paikallinen asia, mutta nyt meilläkin on oma Talvivaara! "Luonnon rakentama vesitorni luonnollisine putkistoineen lounaisessa Suomessa Virttaankankaalla on tuhottu. Laajan seutukunnan hyötykäytössä ikiajat, vuosisadat, ollut lähde, Kankaanjärvi, on enää pieni lätäkkö." https://ls24.fi/artikkelit/lounaisen-suomen-talviv...

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Tuulivoimaloista johtuva tärinä ja värähtely maaperässä tukkii vesisuonet ja sekoittaa veden sameaksi velliksi. Tämän takia ei tuulivoimaloita saa rakentaa pohjavesialueille, mutta kun niitä hyviä kaivoja ja kaivon paikkoja on Suomessa jokaisessa syrjäkylässä oli se läheinen harju tai mäki tms. korkea paikka joka on varattu tuulivoimaloille pohjavesi alueeksi merkitty karttaan tai ei ole. Ja nyt jos ne tuulivoimalat sinne korkealle mäelle kylän laitamille rakennetaan niin kaivot alkavat likaantumaan. Meluhaitalta ei säästy läheisessä kylässä kukaan, jokaisen ihmisen, myös eläimen, elimistö yrittää suojautua haitalta. Joku kestää kauemmin ja toinen joutuu lähtemään pois tai sairastuu loppuiäksi. - Nämä haittapuolet on koettu todeksi nyt Suomen hallituksen valvomissa "pakko osallistua" ihmiskokeissa. Tämänkaltaiset kokeet on Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa kielletty.

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro Vastaus kommenttiin #9

"Perustuslain 1 §:n 2 momenttiin sisältyy valtiosäännön taustalla olevina perustavanlaatuisina arvoina ihmisarvon loukkaamattomuus, yksilön vapaus ja oikeudet sekä oikeudenmukaisuuden edistäminen yhteiskunnassa."

”Eri ihmisryhmien kohtelulle toisistaan poikkeavalla tavalla on kuitenkin oltava yhteiskuntapoliittisesti hyväksyttävä syy.” http://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/2014/20140324

Tuulivoimarakentamista ei voi estää, se on ikäänkuin valtiovallan suojeluksessa.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro Vastaus kommenttiin #10

"Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta. Kansanvaltaan sisältyy yksilön oikeus osallistua ja vaikuttaa yhteiskunnan ja elinympäristönsä kehittämiseen. Julkisen vallan käytön tulee perustua lakiin. Kaikessa julkisessa toiminnassa on noudatettava tarkoin lakia."

Jos perustuslakia noudatetaan niin tuulivoimaloiden rakentamista ihmisten terveyden vaarantamiseksi ei voi sallia. Tuulivoimala liian lähellä asutusta on vahingoittamisväline.

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro Vastaus kommenttiin #11

Kaupungin laitamilla tehtiin kyselytutkimusta ja tuulivoimaa kannatti yli 90 %.

Myös tuulivoimaloiden rakennuspaikkakunnilla kysellään 10 km:n säteellä ihmisiltä mielipiteitä. Lähellä asuvat jäävät vähemmistöön vastustavine mielipiteineen.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Tuulitukipolitiikka on järjetöntä, kun ajattelee mitä summia siihen laitetaan. Veronmaksajien rahoille olisi parempaakin käyttöä. Tuen vihreää ja ns. puhdasta voimaa, mutten tuulivoimaa tuulitukitariffien tukemana. Karmeita laitteitahan ne ovat metsien keskellä ja merten rannassa. Varmasti luonto ja eläimet myös kärsii, ei pelkästään ihmiset.

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Hyvin kiteytetty! Luonnolla ei ole äänivaltaa niinkuin ei ole eläimilläkään. Paikalliset asukkaatkin jäävät aina vähemmistöön.

Skotlantilainen eläkkeellä oleva rouva Christine Metcalf vei tuulivoimaloita vastustavan juttunsa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen ja voitti tapauksen, jonka seurauksena Englannissa on noudatettava Århusin konventtia. "In this regard I am highlighting the obligations of the UK as a Party to the United Nations Economic Commission for Europe‟s (UNECE) Aarhus Convention on Access to Information, Public Participation in Decision-Making and Access to Justice in Environmental Matters, the requirements of which are also part of EU and UK law." http://www.parliament.scot/S4_EconomyEnergyandTour...

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Tuulivoima on iso huijaus muuallakin maailmassa, Suomi oli yhtenä kiinnostavimmista sijoituskohteista syöttötariffi lain takia, kolminkertainen hinta roskasta, ja ilman mitään omaa riskiä.. Poliitikot huom. ajatelkaa nyt hiukan minkä vahingon olette Suomelle tehneet.

Ranskassa kirotaan puolet pienemmätkin tuulivoimalat kauas helvettiin, pois ihmisten silmistä. Suomeen haetaan lupia jo 250 metriin ulottuville tuulivoimaloille ja esittelytilaisuudessa sakemanni puhui ilmeenkään värähtämättä "perinnemaisemien huomioimisesta".

https://youtu.be/piDZBljbHls

Ilmaston lämpeneminen oli Suomeen valittu pelotteeksi, rannikkokaupungit hukkuu veden alle, ym. roskaa syötettiin ihmisille valtuustosaleissa joka tähtäsi vain ja ainoastaan tuki rahoihin kiinni pääsemistä. Jokaisen olisi muka pakko ottaa osaa ja sietää omalla kohdallaan ympäristössä puhtaan ja ilmaisen tuulivoimalla tuotetun sähkön pienet visuaaliset haitat. Muita haittoja ei olisi? Valehtelua joka sana!

Maailmanloppu on peruttu!

https://www.naturalnews.com/2017-09-21-over-31000-...

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Yli 7 vuotta tuulivoima roskaa on rakennettu Suomen luontoon, viimeiset 5 vuotta sellaisella vauhdilla ettei mitkään esteet ole vauhtia hidastaneet. Rahan himo on ollut suurin vaikutin, eikä mikään muu, ei ilmasto eikä Suomen energian huoltovarmuus. Luonto hoitaa ilmaston ja energia tulee perinteisistä voimalaitoksista. Tuulivoimalla tuhotaan luonto länsirannikolla.

- Nyt aloitetaan tutkimaan mitä haittaa tuulivoimaloista luonnossa on, voiko ihmiset asua lähellä ja kuinka suurelta alueelta tuulivoimayhtiöt joutuvat lunastamaan asunnot täydestä arvosta ja korvaamaan vahingot?

- Olisiko tämän tutkimuksen ajankohta ollut jo ennen ensimmäistäkään "tuulivoimapuistoa"? Vähintään ensimmäisen rakennetun ns. "tuulivoimapuiston" jälkeen tutkimus haittavaikutuksista olisi pitänyt tehdä, ennen kuin seuraavat rakennettiin.

- Nyt töpättiin tietoisesti löysän rahan tarjonnan takia, kaikki mitä oli tarjolla otettiin vaikka väkisin. Näin on käynyt. Ja nyt tutkitaan ja kutsutaan maakunnista apua Helsinkiin kertomaan mitä pitäisi nyt tehdä, kun kaikki tukeen oikeutetut tuulivoimalat on rakennettu, yli 4000 miljoona euroa ei ole mikään pikkuraha mitä on varattu tuulijärjestön tukemiseen.

Suomen hallinto toimii tuulivoima järjestön (Cosa Nostra) hyväksi, eikä yhteiseksi hyväksi. Ihmiset ei ole enää lain edessä yhdenvertaisia. Mafia sanelee tuulivoimalle tuki säännöt. Kaikki kauniit puheet ilmaisesta tuulesta energialähteenä olivat joka sana pelkkää valehtelua, ja nämä helvetin koneet piti saada kauas pois pääkaupunkiseudulta tänne länsirannikolle, tänne mistä Suomi saa perusvoiman ydinvoimalla, ja lisää ydinvoimaa on valmistumassa.

Likaista oman edun mukaista politiikkaa hallitukset tekevät toinen toisensa jälkeen, ja nyt kaiken valehtelemisen jälkeen yritetään peitellä tunkiota tutkimuksilla:

"Tuulivoiman terveys- ja ympäristövaikutuksiin liittyvän tutkimusteeman yhteiskehittäminen"
Aika 5.10.2017 klo 9:00-11:00
Paikka: Sosiaali- ja terveysministeriö, Meritullinkatu 8, Helsinki
Ilmoittaudun yllä olevaan tapahtumaan.
vesa.pekkola@stm.fi

"Tervetuloa yhteiskehittämään tuulivoiman terveys- ja ympäristövaikutuksiin liittyvän tutkimusteeman sisältöä. Tavoitteena on keskustella avoimesti ja vuorovaikutteisesti aiheeseen liittyvästä tutkimustarpeesta sekä keinoista ja mahdollisuuksista toteuttaa tutkimusta."

- "Saatanan tunarit", ettekö häpeä? Eipä tässä muuta tällä kertaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset