hannuaro1

Törkeä maanpetos, hallitus, EU ja Suomelle aiheutettu vahinko

  • Valheita ne on, mutta ne lauletaan totena
    Valheita ne on, mutta ne lauletaan totena

Hallitus johtaa maata kuin itsetuhoinen narkomaani, puhutaan leikkauksista, velka elvytyksestä, työttömyyden vähentämisestä, mutta samaan aikaan suunnitellaan uusia tukimuotoja itsessään kannattamattomaan yksityiseen energiantuotantoon tuulivoimalla, ja myydään kansallisomaisuutta ulkomaiseen omistukseen. Katastrofin aineksia kasataan tuulivoima farssille valehtelulla ja näennäistutkimuksilla. Ruotsi kielsi tuulivoimaloiden myynnin turvallisuuspuutteiden takia. Energiamuutos Saksassa tulee epäonnistumaan kertovat johtavien asiantuntijoiden lausunnot, tuulivoimasta tuli liian kallis farssi.

Suomen nykyiset valtiomiehet ja -naiset jättävät historian lehdille ja luontoon tahran joka ei poistu koskaan. Heidän ajatus saavuttaa kunnioitettava asema yhteiskunnan hyväntekijänä ei näillä toimilla tule onnistumaan. Päinvastoin, mitä nopeammin rahahanat suljetaan haittaa aiheuttavilta tukiaisilta, se vähentää myös korruption haittoja hallinnosta, ja sitä suurempi hyöty tulee yhteiskunnalle. Suomen kolminkertainen määrä viranomaisia useimpiin EU:n valtioihin verrattuna vaikuttaisi niin että Suomi olisi maailman paras hyvinvointimaa, jos lakeja noudatettaisiin Suomen edun mukaisesti. https://vastavalkea.fi/2016/01/15/ilmastonmuutos-eun-valtti-energiapelissa/

"Helsingin yliopiston hallinto-oikeuden professorin Olli Mäenpään mukaan eduskunta rikkoo sekä julkisuus- että arkistolakia, kun se kieltäytyy luovuttamasta listoja ja hävittää ne." https://demokraatti.fi/eduskunnan-vieraslistojen-panttaamisesta-nelja-ka...

Jos haluaa tietää totuuden, seuraa rahavirtoja, kuka hyötyy ja missä asiat on päätetty, seuraa päättäjien ja rahan saajien välisiä kytköksiä ja palavereja. Kävijätietojen hävittäminen näyttää alkaneen sen jälkeen, kun korkein hallinto-oikeus (KHO) linjasi joulukuussa 2016, että eduskunnan vieraslistat pitää luovuttaa, jos niitä pyydetään. Mitä helv, tietoa ei ole enää. Haloo, kuka lobbasi tuulivoiman syöttötariffin kansanedustajille, - ei kukaan! Tutkijat jäävät nuolemaan näppejään kun skandaali meni silppurista läpi, ja julkinen tieto jälkien peittämiseksi tuhottiin.

Elämme vaarallista aikaa. Vapaamielisyys, korruptio ja rahanahneus hallituksen esimerkillä on syrjäyttänyt kansanedustajille annetun tehtävän Suomen kansan edunvalvojana. Kansanedustajan riippumattomuus on perustuslain 29 § mukaan: - "Kansanedustaja on velvollinen toimessaan noudattamaan oikeutta ja totuutta. Hän on siinä velvollinen noudattamaan perustuslakia, eivätkä häntä sido muut määräykset". - Tämä näyttää unohtuneen kokonaan, EU ohjaa ja valvoo Suomea joron jäljille, eikä maailman parhaat asiantuntijaneuvot vaikuta mitään. http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/09/euroopan-unioni.html

- "Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta. Kansanvaltaan sisältyy yksilön oikeus osallistua ja vaikuttaa yhteiskunnan ja elinympäristönsä kehittämiseen. Julkisen vallan käytön tulee perustua lakiin. Kaikessa julkisessa toiminnassa on noudatettava tarkoin lakia." Näin julistaa Suomen perustuslaki juhlallisesti, pahalta näyttää ja tuntuu, kun perustuslakia ei noudateta, sillä Euroopan Unionin jäsenyys on edelleenkin perustuslain vastainen, eikä niin kuin valtiosäännön ensimmäisessä lauseessa sanotaan: "Suomi on täysivaltainen tasavalta." - Euroopan Unionissa Suomi ei ole täysivaltainen.

1 § Valtiosääntö: "Suomi on täysivaltainen tasavalta. Suomen valtiosääntö on vahvistettu tässä perustuslaissa. Valtiosääntö turvaa ihmisarvon loukkaamattomuuden ja yksilön vapauden ja oikeudet sekä edistää oikeudenmukaisuutta yhteiskunnassa".

Suomalaisia on harhautettu valtion johdon toimesta jo vuosikausia kaikenmaailman EU-pakotteilla, eihän sellaisia pakotteita meille kukaan ulkopuolinen mistään aseta, niin kuin nyt esim. tuulivoimarakentamisen edistämiseksi syöttötariffi ilmastonsuojelun tai CO2 päästöjen rajoitusten takia, joka oli suuri vale: https://climatism.wordpress.com/tag/sea-level-rise-scam/

Tarkoitus oli vaatia Suomi ostamaan Saksasta tai muualta tuulivoimaloita pilaamaan myös Suomen elinympäristö samanlaiseksi mitä ihmiset kiroavat muualla Euroopassa. Tukirahat menivätkin ihan vaan yksityisen huuhaa bisneksen hyväksi. "Tuulivoimalatuet tekevät niiden saajista roope ankkoja, joiden rinnalla joku kultakaivoksen omistaja näyttää köyhältä veljenpojalta Akulta", työ- ja elinkeinoministeriön eläkkeelle jäänyt kansliapäällikkö Erkki Virtanen kirjoitti äsken kolumnissaan.

4 § (21.4.1995/578) - Törkeä maanpetos: "Jos maanpetoksessa 1) aiheutetaan vaara valtakunnan tai sen osan joutumisesta vieraan vallan alaiseksi tai 2) muuten aiheutetaan Suomelle erityisen suurta vahinkoa".

- Eikö nämä miljardien vahingot Suomen tappioiksi riitä tutkimaan kuka virheistä on vastuussa? - Minun mielestä riittää, ja tämän selvittämiseen tarvitaan nyt niitä viranomaisia jotka siitä palkkansa yhteiskunnalta saavat.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Argumentum ex silentio!

Hiljaisuus on myöntymisen merkki, tosiasiat on hyväksyttävä!

Tuulivoiman tuotanto elokuussa, ihan normaali tuulisuus, nyt tuotanto on lähellä nollaa tai alapuolella jos sähkön kulutus tuulivoimaloissakin mitataan.
http://www.fingrid.fi/fi/sahkomarkkinat/kulutus-ja...

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

"Suomen sähköjärjestelmän hallinta kuuluu Suomelle"

Ruotsi ja Norja ovat ehdottaneet Suomelle ja Tanskalle uutta mallia sähköjärjestelmään.
Fingrid ei voi hyväksyä Suomen ja EU:n energiapoliittisten tavoitteiden kanssa ristiriitaista ehdotusta, johon sisältyvä päätöksentekomalli on lainvastainen.

http://www.fingrid.fi/fi/Sivut/default.aspx

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

"Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) hallitus päätti heti hallituskauden alussa karsia tuulivoimatukia. Valtion tukiautomaatista oli tullut suomalaisille veronmaksajille liian kallis."

https://www.lapinkansa.fi/lappi/linja-ei-nayta-muu...

Entäs sitten, - ei mitään, Suomen alasajo jatkuu ja ympäristö tuhotaan hurjien tukiaisten voimalla sattumasähkön pakko-rakentamisilla. Jonkun keskentekoisen terveystutkimuksen jälkeen, ja ennen kuin raporttiin edes oli ehditty tutustua ilmoitti asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen: "Hallitus alkaa nyt valmistella uutta tukijärjestelmää uusiutuvalle sähkölle"

Tuulivoimaa on rakennettu Suomessa toimijoiden omalla henkilökohtaisista mielihaluista kasatulla rinnakkaisoikeusjärjestelmällä, sillä harhautetaan kansaa uskomaan että kaikki menisi muka järjestelmällisesti lain kirjaimen mukaan. Jopa KHO on pelissä mukana "sujuvoittamassa" tuulivoiman etenemistä tukirahan varassa.

Joku naureskelee että minkäs teet, ylivoimalle et mahda mitään. Enhän minä yksin mitään mahda tälle diktatorisesti luodulle systeemille julkisten varojen ohjaamiseksi petoksesta hyötyvien taskuihin, mutta se pieni mahdollisuus vaikuttamiseen on tulossa. Vaaleissa punnitaan sininen unelma muiden vihreiden setelien unelmien joukossa, kuka jatkossa alkaa kohtuullistamaan tasapuolisesti sosiaalipolitiikkaa, eikä sotke teollisuus- ja energiapolitiikkaa ilmastopolitiikkaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset