hannuaro1

Syöttötariffi juhlan JATKOT

  • Myrkyn tuotantoa
    Myrkyn tuotantoa

Jo pelkästään tyhjän tekeminen tai teettäminen on julkisilla rahoilla suurta tyhmyyttä, mutta kun valtiovalta tukee kansan terveyttä vaarantavaa toimintaa miljardeilla euroilla, se pitää tuomita kansainvälisessä ihmisoikeustuomioistuimessa. - Kyllä joku tolkku pitää valtion tekemisissä ja tukemisissa olla. - Euroopan ihmisoikeussopimuksen artikloja ovat esimerkiksi oikeus elämään (2 artikla), oikeus vapauteen ja turvallisuuteen (5 artikla), oikeus oikeudenmukaiseen oikeudenkäyntiin (6 artikla) sekä oikeus nauttia yksityis- ja perhe-elämän kunnioitusta (8 artikla). Valituksella on mahdollisuus saada jäsenvaltiolle tuomio, joka määrää maksamaan valittajalle hyvitystä. 

 

Pikkujuttuja mutta tiukassa paikassa hätään joutuneella on elintärkeää toimivat puhelinyhteydet, yksi ajoittaisesta haitasta "tuulivoimapuiston" ympäristössä on ettei puhelinyhteydet toimi. Telkkaritkin tuppaa pätkimään, mutta se ei ole hengenvaarallista.

 

"Sen lisäksi, että tuulivoimalat aiheuttavat meille terveyshaittoja, tuulivoimaloiden magneettien valmistamisesta syntyvä myrkkyjärvi myrkyttää maanviljelijät, heidän lapsensa ja heidän maansa Kaukoidässä."

 

"Daily Mail kertoo, mitä länsimaiden pystyttämät tuhannet tuulivoimalat saavat aikaan: ihmisen tekemän valtavan, jo noin 10 neliökilometrin kokoisen radioaktiivisen ja myrkyllisiä kemikaaleja sisältävän myrkkyjärven Pohjois-Kiinassa. Se laajenee jokaikisen pystytetyn tuulivoimalan myötä, kun sinne pumpataan päivä toisensa jälkeen harvinaisten maametallien kaivamisessa syntynyttä radioaktiivista jätettä, veteen sekoitettuna."

 

"Yhden tonnin louhiminen harvinaisia maametalleja aiheuttaa saman verran, noin tonnin radioaktiivista jätettä."

 

Hävettää valtiovallan puolesta että Suomi toimillaan tukee tällaista toimintaa, ja kun kansalaiset täällä tuulivoimaloiden haittojen kärsijänä sitä jyrkästi vastustaa!

 

https://santavuori.blogspot.fi/2017/12/tuulivoiman-lahja-radioaktiivinen-saaste.html

 

https://www.youtube.com/watch?v=w87LBiXwwdE&feature=youtu.be

 

http://santavuori.blogspot.fi/2017/03/myrkyllinen-tuulivoima-poison.html

 

http://www.bbc.com/future/story/20150402-the-worst-place-on-earth

 

http://www.dailymail.co.uk/home/moslive/article-1350811/In-China-true-cost-Britains-clean-green-wind-power-experiment-Pollution-disastrous-scale.html

 

http://instituteforenergyresearch.org/analysis/big-winds-dirty-little-secret-rare-earth-minerals/

 

http://www.rareearthassociation.org/MIT-Ford%20Study.pdf

 

https://www.rapidtables.com/convert/weight/pound-to-kg.html

 

https://www.google.com/maps/@40.644959,109.72724,6539m/data=!3m1!1e3?hl=en

 

https://www.theguardian.com/environment/gallery/2015/apr/15/rare-earthenware-a-journey-to-the-toxic-source-of-luxury-goods

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Kun maailmalla reilu kymmenen vuotta sitten hiottiin energiastrategioita, monessa maassa työtä johtivat akateemikot ja korkeakoulut. Suomessa Matti Vanhasen (kesk) kakkoshallitus palkkasi asiantuntijakseen valtiotieteen ylioppilaan, vihreiden Oras Tynkkysen. Syöttötariffi tuulivoimalle oli siitä työstä tuloksena. Hinta veronmaksajille nyt jo yli 500 miljoonaa, plus korvaamaton terveyshaitta joka pilaa ja on jo pilannut monen ihmisen elämän omassa kodissaan. Sähkövero tuplaantui heti, on nyt noussut jo yli 300% vuoden 2011 tasosta.
Lisäksi sähköverkkoa joudutaan vahvistamaan kestämään ajoittaiset sähköntuotannon heilahdukset, - nostaa siirtomaksuja.

Syöttötariffin tarkoituksenmukaisuusharkinnan petti täysin kuviteltu omaetu tuki bisneksessä. Sähköntuotanto ja ilmastonmuutos ym. harhautukset maailmanlopusta olivat pelkkää bluffia, nyt pahimmat tuulivoiman rakentamisen sujuvoittamisen edistäjät ovat vetäytyneet koloihinsa rahat saatuaan. Ei enää pidetä suureellisia seminaareja tuulivoima myönteisyyden edistämiseksi, joissa luvattiin kymmenen hyvää ja yhdeksän kaunista köyhyydessä eläville kunnille ja kunnan päättäjille. Lupauksiin uskottiin ja puheisiin luotettiin ja käteen jäi tyhjät lupaukset, mutta kuntien suunnittelumonopoli kaavoituksessa murrettiin ja luvat rakentamiseen annettiin. Luottamus valtion tukeen oli niin suuri.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset