hannuaro1

Tervetuloa vuoteen 2018, ilmastonmuutos, presidentillinen uhka?

  • Me hukumme velkoihin
    Me hukumme velkoihin

Ilmastonmuutos jne.. ilmasto lämpenee, - se on ollut hyvä poliittinen päätös. - Sillä saa kaikenmaailman huuhaa bisneksille myönteisen vihreän kasvualustan. Syöttötariffi sekoitti Pohjanmaan isäntien pään, samoin kuin monen muun "Lottovoittoon" käsiksi päässeen.  Valtion takuuraha suuntasi terveen ymmärryksen uuteen tuulivoima uskoon. Tätä asiaa ei voi ymmärtää, eikä ainakaan jos saa tuloja siitä ettei ymmärrä asiaa. - Luonto ei poliittista ohjausta ymmärrä, jos ei luonnollista asiaa muuten ymmärretä, niin Siperia opettaa.

 

Poliittiset tutkimustulokset ovat uhka tieteellisen tutkimuksen uskottavuudelle. Suomessa jopa professoritason ihmiset hurahtivat uskomaan ilmasto propagandaa, ja kuinka esim. tuulivoimalla voitaisiin ihmiskunta pelastaa tulevaisuuden ilmastokatastrofeilta: 

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/10/03/pahin-ilmastouhka-toteutumassa

 

Presidentti jakaa uudenvuoden puheessaan huuhaa propagandaa. Ilmastonmuutos.. me hukumme, - ja vedenpinta ei usko propagandaa vaan laskee, Raumalla on merenpinta 90 vuodessa laskenut jotain 40 cm eikä hidastumista oikein pysty vieläkään erottamaan. Ehkä seuraavaksi kerrotaan kuinka meren pohja putoaa.

 

"Itsenäisyys on paitsi lahja, niin myös tehtävä." - Suomi ei saanut itsenäisyyttä lahjaksi, menkää ja miettikää sitä itsenäisyyden puolesta kaatuneiden vainajien haudoilla, nyt EU määrää mitä Suomessa saa tehdä, puhe jatkuu:

"Ilmastonmuutos ei ole mielipidekysymys vaan todellinen uhka." - Suomi on elänyt puhtaasti itsenäisenä, nyt EU/presidentti tuuppaa yli 500 miljoonan ihmisen aiheuttaman saastumisen Suomen kontolle. 

 

"Uhan tunne ei niinkään nouse ulkoa vaan yhteiskuntamme sisältä," -itseaiheutettua uhkaa johdetaan Helsingissä, ei tuulivoimalat haittaa helsinkiläisiä vihreitä tuulivoima uskovaisia. Valtion puoliksi omistama Fortum haluaa laivata ulkomailta Poriin pestäväksi jätteenpoltosta tulevaa tuhkaa. Jätevesi laskettaisiin Selkämeren luonnonpuistoon. Tuhkan pesuvesi sisältää erilaisia myrkkyjä esim. arseenia. 

  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005393893.html

 

"Olemme sitoutuneet Pariisin sopimuksen toimeenpanoon ja juuri lisänneet kansainvälistä ilmastorahoitustamme. Sen on mahdollistanut runsas velkaantuminen. Myös suomalainen cleantech-teollisuus on mukana kehittämällä kestäviä ratkaisuja." 

 

 - Onneksi Trumpilla on varaa ja rahaa näyttää esimerkkiä, USA ei Pariisin sopimusta hyväksynyt. Ilmastonmuutos pelottelu huuhaa bisneksen tukemisen hyväksi ei vanhaa viisasta valtion päämiestä huijaa. Donald Trump perusteli päätöstä tarpeella suojella amerikkalaisten etua.

 - Kuka suojelee suomalaisten etua, jos ei presidentti sitä tee?

http://www.oikeamedia.com/o1-51320

 

Tehtaan siirtäminen Kiinasta Suomeen on ympäristöteko.

https://www.suomenuutiset.fi/laura-huhtasaaren-uudenvuodenpuhe/

 

https://santavuori.blogspot.fi/2017/12/hyvaa-uutta-vuotta-2018.html

Talouden tappiot - "Valtio tukee tuulisähkön tuotantoa verorahoilla. Valtio on luvannut tuulisähkölle takuuhinnaksi 85,30 €/MWh eli maksaa takuuhinnan ja pörssisähkön hinnan erotuksen sähköntuottajille."

 

"Pörssisähkön hinta liikkuu 30 €/MWh luokassa, jolloin maksettava erotus on noin 55 €/MWh. Kuukaudessa veroeuroja käytetään tuulisähkön tukemiseen keskimäärin 11 miljoonaa euroa."

http://velkakello.fi/

 

"Mitä enemmän tuulee, sitä enemmän rahaa kuluu."

http://tuulivahinko.fi/

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Toni Rintala

"Ehkä seuraavaksi kerrotaan kuinka meren pohja putoaa."

Tämähän oli just uutisissa.
https://tekniikanmaailma.fi/jaatikoiden-sulamisest...

Suomessa taas maaperä nousee.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Entä merenpohja, nouseeko vai laskee, Suomessa tuntuu merenpohjakin nousevan. Hiljaa mutta varmasti voidaan joskus selvitä Vaasasta Uumajaan parin kilometrin sillalla.

Toni Rintala

"Suomessa tuntuu merenpohjakin nousevan."

Niin nouseekin, ei pelkästään tunnu nousevan. Se opetetaan jo peruskoulussa.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Maankohoaminen

Pekka Iiskonmaki

#1
Ei olla vielä toivuttu edellisestä jääkaudesta. Mistä se muuten johtui?

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Valmistautuvat keksimään selityksiä sille, ettei merenpinnan nousussa ole tapahtunut minkäänlaista muutosta. Tästä parempia selityksiä on vaikea keksiä, ei vesi nouse niin pohja putoaa. Selitys on kuin venäläisen peltiämpärin myyjällä, muuten hyvä mutta pohja vuotaa.

- Täysin pihalla on tuon tekijä, kun väittää merenpinna nousun jopa kolminkertaistuneen, mutta samalla näytetään numeroita, jotka ovat samoja kuin viimevuosisadalla. Menee yli ymmärryksen.

Pekka Iiskonmaki Vastaus kommenttiin #7

#7
Ilmaston lämpeneminen on viheruskovaisten synti, jolle ei ole tieteellistä pohjaa.

Kaikki heidän materiaalinsa ja seuranta on maksimissaan 150 -vuotta vanhaa.

Vihreiden ensimmäisiä ennustuksia on vuodelta 1850. Silloin vihreät ennustivat Lontoon hukkuvan 100 -vuoden kuluttua hevosenlantaan.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro Vastaus kommenttiin #8

Uudenvuoden puheen aiheena ilmasto pelottelu presidentiltä oli vastuuttomuutta, olkoonkin että sitä oli jo pitkään pohjustettu kaiken maailman huuhaalla, kaakaon viljely hiipuu, kahvi loppuu, veden pinta nousee ja mitä vielä, jääkarhut kuolee sukupuuttoon, eikä mitään muuta perustetta kuin saada vaan kansalta rahat pois.
Poliittisesti ohjatut tutkimustulokset ja päätökset niiden pohjalta ovat jo maksaneet liikaa. Ihan pakko on joku tolkku saada aikaan, ei näin saa yhteiskunnan kehittämiseksi kerättyjä verorahoja käyttää.

Merkel on varoittavana esimerkkinä energiapolitiikan kanssa, sähköverkko ei kestä, eikä ihmisillä ole varaa ostaa liian kallista sähköä. Meillä kaupataan 100% vihreää, uusiutuvaa sähkösopimusta, se maksaisi hiukan enemmän kuin normaali sähkö jota kaikki kuitenkin verkosta saa tarpeen mukaan vielä. Mutta siitä vihreästä leimasta myyntisopimuksessa kannattaisi maksaa, vaikka jokainen veronmaksaja joutuu osallistumaan esim. tuulivoiman tukemiseen, eikä siihen tarvita sähkönmyyntisopimusta.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Ville Niinistö kertoi joskus puheenvuorossa että hänen kaverinsa Manilassa ovat kovin huolissaan, kun ilmastonmuutos on hukuttamassa Manilan sataman.

Hän kertoi, että filippiiniläiset eivät ole ilmastonmuutosta aiheuttaneet, vaan me.

Sata miljoonainen Filippiinien kansa on siis syytön, mutta meidän katajainen kansamme on syyllinen, vaikka filippiiniläiset ovat raiskanneet luontonsa aivan törkeäksi. Vuonna 2008 oli jo metsäpinta-ala romahtanut alle viidenteen osaan alkuperäisestä.

Ville oli kyllä oikeassa sataman tulvariskistä, kun se on tosiaan romahtanut lyhyessä ajassa. Manilan satamahan on painunut melkein metrin 50 vuodessa. Ilmiö on kuitenkin täysin tyypillinen ja paikallisen tulivuorisaaren ominaisuus eikä lähistöltä löydy mitään vastaavaa eli ilmastonmuutos oli taas kerran puhdasta propagandaa, eikä hän sitä kieltänyt tai sen enempää kommentoinut.

http://www.philstar.com/headlines/2017/09/24/17421...

Pekka Iiskonmaki

Miten kaikki höhlät ovatkin kasautuneet Suomeen?

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Merenpinnan nousua alcoret ilmastoonmuutokseensa perustuen jo vuosia todistelleet.
Vanhana merenkulkulaitoksen luotauspäällikkönä edelleen odotan merenpinnan nollatason uudelleen määritystä.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Klo 18 ylen uutiset oli ihan täyttä haisevaa propagandaa. Jäämerikin on sula jo 2040 jos nyt ei perkele tehdä heti jotain. Kummasti taas maalitolpat siirty pikkasen kauemmas tulevaisuuteen. Ja tosta ylen propagandasta joutuu maksamaan pakolla.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Yle julkaisee ja tukee hallituksen politiikkaa tukevaa propagandaa, nyt rahoitetaan ilmastonmuutosta hillitsevää cleantech-teollisuutta, niin kuin presidentti sanoi, eihän se pärjää vapaassa markkinataloudessa. Tämän takia Suomi velkaantuu näin hurjaa vauhtia, osa poliitikoista hyötyy itse tukirahoista. Ilman valtion tukea ei koskaan olisi yhtään "tuulivoimapuistoa" rakennettu ihmisten terveyttä vaarantamaan. Ei siihen mikään osa ilmastonmuutoksesta mitään vaikuttanut, ne jutut olivat bluffia.

Ilmasto on aina muuttunut ja tulee aina muuttumaan, Maapallo elää ja me elämme. Mutta kuinka paljon ihminen vaikuttaa ilmastoon, onkin toinen asia: Ei juuri mitään, sillä ilmastoon vaikuttavia tekijöitä on muitakin, joiden rinnalla ihminen on mitätön tekijä. Auringon aktiivisuus vaihtelee ja vaikuttaa heti ilmastoomme. Maan kiertorata on välillä elliptisempi, välillä pyöreämpi, vaikutus lämpötiloihin on valtava, ym. Mutta ei tieteellistä asiantuntijuutta kuunneltu, uskomukset olivat niin vahvoja, ja kun osa professoreista vielä hurahti uskoon hyvän bisneksen toivossa, niin huijaus onnistui.

Pohjanmaalla on nyt katkerasti pettynyttä kansaa mitta täynnä tähän tuulivoimahulluuteen.
https://santavuori.blogspot.fi/2017/12/selkea-kirk...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset