hannuaro1

Todellisuus pidetään uutispimennossa, huuhaa julkaistaan joka tuutissa.

  • Melu on terveyshaitta
    Melu on terveyshaitta

Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle eikä kansantuomioistuin hyväksy töppäyksiä. Tuulivoimahuijarit  vastuuseen ja tuomiolle! 

 

- Suomen luontoa raiskataan järjettömän syöttötariffi/takuuhinta tuulisähkölle laki asetusten suojassa. Tuuli bisnes pyörii verovarojen varassa ja köyhdyttää/sairastuttaa kansan osaa länsirannikolla. Puhalluksen sujuvoitamisessa mukana olevat viranomaiset on erotettava. Tuulivoima ei ollut yhteinen etu suomalaisille, mitä verovarojen käyttö toiminnan tukemiseen vaatii.

 

Hallituksen ideologinen teknokratia aiheuttaa tuhoa ja pudottaa aiemmin sivistysvaltiona tunnetun Suomen kehitysmaa tasolle. Pienet virheet tuomitaan (Nissinen), mutta suuret, koko kansaa köyhdyttävät tarkoituksella tehdyt puhallukset oma lehmä ojassa, saavat jatkua. Suurista virheistä ei puhuta ja ilmoitukset väärinkäytöksistä jätetään tutkimatta, tai tehdään joku näennäinen vale tutkimus. Media ei riepottele poliitikkojen ja tuomarien kytköksiä julkisen rahan väärinkäytössä, eikä tuomioistuimet voi tuomita, kun ensin tehdään laki joka suojaa huijarit. - Kansantuomioistuin ei tätä kieroilua hyväksy.

 

Ihmisoikeusjulistuksen periaatteita ei kunnioiteta, se näkyy Suomen länsirannikolla "tuulivoima" väkivallan tuhoista. Täällä ne väkivallan merkit näkyy ja tuntuu jatkuvasti. 

https://karajavuori.blogspot.fi/2018/01/pelastakaa-suomen-luonto-ja-maaseutu.html

 

Valtaapitävien ego ei kestä virhepäätöksien tunnustamista. Esim. Lestijärven 95 tuulivoimalan lainvoimainen kaava pönkittää nyt kunnanjohtajan egoa ja ylemmyysfantasioita, tuulivoimakaava kompensoi johtajan huonoa itsetuntoa. Melusaasteen alle tahtomattaan joutunut asukas on epätoivoisessa asemassa KHO:n virhe ratkaisun jälkeen.

 

Teollisuuden päästöjä ei tuulivoimaloilla vähennetä. Mikko Paunion tutkimus selvittää maailman köyhien todelliset ongelmat: huono hygienia, puhtaan veden puute, fossiilisten polttoaineiden kielto ja kallis sähkö tappaa köyhät maailmassa. Ei tätä tutkimusta Suomen mediat julkaise, eikä kommentoi mitenkään, tutkimus vaan vaietaan. Kuitenkin muualla maailmassa se aukaisee päättäjien silmät näkemään todellisuuden. 

 

Lontoossa, 18.1.2018 (GLOBE NEWSWIRE) - "Lääketieteellisen aikakauslehden The Lancetin julkaisema vaikutusvaltainen raportti  kansanterveystiedon "bruttomainen vääristymä", ja se uhkaisi tuhota kansanterveyden kehitysmaissa. Tästä varoittaa epidemiologi Mikko Paunio. Lancet komission Saasteet ja Terveys  on väittänyt, että kolmas maailma kärsii teollisuuden pahojen saasteiden terveysvaikutuksista. Mutta kuten professori Paunio sanoo, tämä on kaukana totuudesta:

 

"Suurin osa kuolemista, joita sanotaan aiheutuvan teollisuuden ilman päästöistä aiheutuu itse asiassa kotitalouksien lämmityksestä, ja ruoanlaitosta uusiutuvalla energialla, kuten puu ja lanta, ja suurin osa kuolemista, joita aiheutuu on saastuneen veden aiheuttamia ja huonon hygienian, koska köyhillä ei ole tarpeeksi vettä pesuun." 

http://www.wandtv.com/story/37292359/new-gwpf-paper-public-health-commission-is-sacrificing-the-poor

 

Suomen mediat ei "jostain syystä" julkaise tätä tietoa, eikä "syytä" kansalle kerrota. Sähkön hinnan jatkuva korottaminen on samassa uutispimennossa kuin tuulivoimahaitat ja perusteeton tuulisähkötuen maksaminen haittojen aiheuttamisesta kotitalouksille.

https://blogs.spectator.co.uk/2018/01/the-green-lobbys-energy-obsession-is-harming-the-worlds-poorest/

 

Saksassa Mikko Paunion tutkimus herättää ansaittua huomiota. Suomessa siitä vaietaan?

https://www.eike-klima-energie.eu/2018/01/24/die-gruenenergie-besessenheit-der-gruenen-lobby-schaedigt-die-aermsten-der-welt/

 

Hallituksen politiikan pelätään ajavan epätoivoisiin ratkaisuihin oman käden kautta. 

http://santavuori.blogspot.fi/2018/01/mielenterveysseura-pelkaa-itsemurhien.html

 

- Tutkimus Friends against Wind:n sivuilla samasta ongelmasta:
http://en.friends-against-wind.org/health/impact-of-wind-turbines-on-suicide
http://docs.wind-watch.org/Zou-suicide-2017-Oct.pdf

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Terveys on joka tapauksessa vahvempi argumentti kuin syöttötariffin avulla saatu rahamäärä tuulisähkö/takuuhinta bisneksessä.

Koneet testataan ominaisuuksien perusteella, sen tutkimuksen voivat tehdä tekniikan asiantuntijat kalibroitujen mittalaitteiden avulla, saadut tulokset ovat faktaa joita ei voi mielipiteillä muokata.

Kaikki ihmiset ovat ainutkertaisia omine virheineen tai lahjoineen, kukaan ei ole samanlainen, ihmisarvoa ei mittareilla voi mitata.
Lääketiede on jo niin kehittynyt että saadaan riskikartoitus terveysvaikutuksista selville mitä tuulivoimaloiden ominaisuudet vaikuttavat ihmiseen. Vaikka jokaista erilaista ihmistä ei erikseen tutkittaisi, saadaan matalataajuisen kapeakaistaisesti ja amplitudimoduloituneesti sykkivän paineaallon terveysvaikutuksista tulos mitä jatkuva altistuminen vaikuttaisi odottavan äidin lapseen, koululaisiin, nuoriin, vanhuksiin ja esim. sydämentahdistimien ym. apulaitteiden varassa eläville ihmisille.

Ihmiskokeet on kielletty, se pitäisi olla selvää jokaiselle poliitikolle ja syöttötariffi bisneksessä toimivalle ilman ihmisoikeustuomioistuimen päätöstä.

Käyttäjän Sanna50 kuva
Sanna Tenkula

Miksi ympäristölupa yleensäkään annetaan yritykselle, joka johtaa jatkuvasti harhaan hakemuksissaan. Hallinto-oikeudet jättävät huomioimatta vahingolliset terveysvaikutukset ja väärin tehdyt melumallinnukset hyväksytään.

Konsulttien systemaattisesti vääristetyt ympäristöselvitykset, viranomaisten valvonta ja selvittämisvelvollisuus ympäristölupa-asioissa. Laki kuitenkin edellyttää lupaviranomaisen olisi muun ohella huolehdittava siitä, että ratkaisun perusteena oleva selvitys on objektiivista, tasapuolista ja riittävää.

http://sanna50.puheenvuoro.uusisuomi.fi/229291-jul...

Käyttäjän Sanna50 kuva
Sanna Tenkula

Tuulivoimaloiden melu selvitykset ovat samaa vääristelyä kuin olemme mekin tottuneet näkemään ja kuulemaan.Kuka laittaa vastuuseen nämä väärien mittausten tekijät, joilla on peli niin häikäilemätöntä.

http://birgittajohansson.puheenvuoro.uusisuomi.fi/...

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Miljardeja mukana pelissä niillä poliittinen ohjaus on niin voimakas ettei tosiasiat paina mitään, ideologia voittaa KHO:n päätöksissäkin ja veronmaksajat häviävät aina.

"Tuulivoimaloiden melumittauksien ohjeistuksia valtiolle laatinut tutkija kyseenalaistaa konsulttien tekemät Lammin puiston melumallinnukset."

"Hannu Nykänen toteaa Ylen näkemässä raportissa, että mallinnus ei täytä ympäristöministeriön julkaiseman tuulivoimaloiden melumallinnusohjeen vaatimuksia eikä arvioi luotettavasti, minkälaista melua voimalat aiheuttavat lähiseudulla."
https://yle.fi/uutiset/3-10018373

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset