hannuaro1

Poliitikoilla työ on uskon varaista koheltamista nykyään

Politiikoilla on vahva usko ettei tuulivoimalat aiheuta paikallisille asukkaille terveydellisistä vaara. Uskon varaiset toimet eivät perustu tieteellisiin tutkimuksiin.

 

Politiikka ei riitä lääketieteen ymmärtämiseen, terveyshaitat eivät ole poliittinen sopimus asia. Sen kieltää laki.

 

Suomeen ostettujen teollisen kokoluokan tuulivoimaloilla on ominaisuus jota ei voi korjata, se on amplitudimoduloiva infraääni, värähtelyenergia jota ne tuottaa ympäristöön aina kun tuulee.

Luokittelun mukaan T75.2 Värähtelyn vaikutus, Infraäänen aiheuttama pyörrytys on tunnustettu sairaus, jossa tauti on erityinen sairaus, jolla on patologinen tai fysiologinen selitys. Tämä luokitellaan vibro-akustisena sairautena.

 

Tämä on diagnoosi, ja se on sairaus joka aiheutuu tuulivoimaloiden ominaisuuksista. 

Vibro-oireista tautia on nyt rikostutkimuksessa osoitettu osoittavan pehmeän kudoksen lisääntymistä, erityisesti kollageenia ja fibroelastista kudosta, joka aiheuttaa sydänongelmia, hypertensiaa ja muita fysiologisia todettuja löydöksiä.

 

Poliitikot ovat tähän asti ohittaneet vakavan asian vähättelyllä, ihan samoin kuin homesairaudet, tai esim. tupakan terveydelliset haittavaikutukset. Tupakka, home ja teollisen kokoluokan tuulivoimalat ovat vahingollisia terveydelle, ja kasvuiässä oleville lapsille on erityisen vaarallista joutua elämään kehitysiän terveyttä vaarantavissa olosuhteissa. Tuulivoimaloiden vahingollisuus on monilla tieteellisillä ja pitkäaikaisilla tutkimuksilla todettu. Suomessa tuulivoimaloita on pääsääntöisesti rakennettu asutusten viereen, käytäntö on vaarallinen suurelle osalle värähtelyenergian alle tahtomattaan jääville asukkaille ja erityisesti lapsille.

 

Poliitikot ja lobbarit ovat samaa uskonlahkoa, yksi pitää puhetta ja muut taputtaa. Lauma hakee tukea omalle uskolle tarkoitushakuisilla ja rahalla ostetuista tutkimuksista, niillä on vaan tarkoitus jatkaa rahakasta toimintaa jollain ilmastonmuutos syyllä joka on tutkijoiden mukaan pelkkää ilmaston vaihtelua ja siihen pitää vaan sopeutua.

 

Politiikkaan tulee muutos hitaasti mutta varmasti, sen osoittaa tupakka askeissa olevat pakolliset varoitustekstit ja tupakan piilottaminen pois yleisön näkyviltä. Teollisen kokoluokan tuulivoimaloiden alasajo on alkanut jo muualla maailmassa, näin se pitää aloittaa myös Suomessa. Pahimmat tapaukset pitäisi olla jo purettuna.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Toni Rintala

Politiikka on uskomista. Uskotaan EU:hun, uskotaan soteen, kikyyn, ilmaston lämpenemiseen, ja moneen muuhun.
Elämä on uskomista. Politiikka on elämää.

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Hannu, hienoa, että jaksat liputtaa tärkeän asian puolesta! :)

Kirjoitat, että "Luokittelun mukaan T75.2 Värähtelyn vaikutus, Infraäänen aiheuttama pyörrytys on tunnustettu sairaus, jossa tauti on erityinen sairaus, jolla on patologinen tai fysiologinen selitys. Tämä luokitellaan vibro-akustisena sairautena.

Tämä on diagnoosi, ja se on sairaus joka aiheutuu tuulivoimaloiden ominaisuuksista." - -

Todellakin diagnoosi on diagnoosi, samoin kuin 1 + 1 = 2. Ei käy sen kiistäminen.

Silti sama asia toisaalla kiistetään, sitä väistellään, sitä kierrellään, se salataan, se väheksytään, se ohitetaan - se on sitä politiikkaa, ei uskonasia. Minun mielestäni.

Hannu, jatketaan harjoituksia! :)

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Kiitos kannustuksesta, valituksia ja selvityksiä on pyydetty ja tehty, mutta ei niillä ole suuntaa saatu muuttumaan. Ongelmia lisätään ja terveys-ja ympäristö asiat jätetään huomioimatta. Tämä on nyt politiikan suunta, köyhät kyykkyyn, nostetaan veroja että saadaan vahingolliset tuet maksetuksi. Tästä politiikasta kärsivät eniten kotitaloudet sähkölaskujen nousun myötä.

Yksityisiltä ihmisiltä on mennyt todella paljon aikaa viranomaisille kuuluvan työn tekemiseen, ei näitä tuulivoimaloiden kokonaisvaikuttavuutta kukaan viranomainen ole perusteellisesti ja puolueettomasti selvittänyt, jos niin olisi tehty, ei yhtään teollisen koon tuulivoimalaa olisi saanut rakennuslupaa Suomessa.

Poliitikot eivät mieti kuin oman uran jatkuvuutta, se mitä tämä syöttötariffi laki aiheuttaa on veronmaksajille tappioita, eikä n. 4000 miljoonaa euroa ole pikkusumma, eikä myöskään rahan menolla kehitetä Suomen energian huoltovarmuutta, päinvastoin, jo alkaa näkymään haittavaikutukset myös sähköntuotannossa. Mitään kehitystä ei tehdä ilman valtion tukea muilla sähköntuotanto muodoilla, jos ei tasapuolista tukea ja kohtelua ole niin kaikki luotettava perusvoiman ja säätövoiman tuotanto taantuu. On vaan säästä riippuvaista sähköntuotantoa valtion tukirahojen varassa. Oletetaan että kansa joustaa kulutusta säätämällä ilmojen mukaisesti, mutta entäs jos ei kuluttajat suostu joustamaan. Nykyinen malli on se että pakotetaan joustamaan, tai säännöstellään sitten niin että vain tärkeimmät alueet saa sähköä jos ei tuule tai ei aurinko paista. Ja sähkölasku vaan nousee kuluttajilla.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Poliitikkojen vastuuttoman toiminnan jotenkin ymmärtää, mutta viranomaiset toimivat virkavastuulla eikä tämä terveyshaitta asia tuulivoimaloiden rakentamisessa ole mikään pikkujuttu jonka voi olankohautuksella ohittaa tai niin kuin nyt, ettei asiaan oteta mitään kantaa. Ollaan hiljaa, strategia on raukkamaisin tapa hoitaa kansan valituksia, otetaan kyllä valitukset vastaan, ja vielä kiitetään mutta ei kuitenkaan kukaan tee asian hyväksi mitään.

Miettikää hyvät ihmiset mitä jatkuvan tuulivoimamelun alle jäävät lapsiperheet joutuvat kestämään ennen kuin on lasten sairastumisien takia pakko muuttaa pois. Koti jää tyhjilleen eikä kukaan korviaan kropsauta, perheiden on pakko jättää koko kiinteistö rakennuksineen ilman korvauksia.. Ei siihen Suomessa jouduttu edes sota-aikana, jokaiselle evakolle valtio järjesti uuden asuinpaikan ja pienen palan peltoa ja metsää jos joutui maansa jättämään rajan taakse. Nyt kun Suomea pidetään tieteen ja korkean teknologian mallimaana, ja samalla ajetaan maan sisällä perheitä evakkoon tuulivoimaloiden takia, ei se enää ole ihmisyyttä. Jonkun täytyy kantaa vastuu teoistaan, kun asiat on ajettu tähän malliin. Pakko nämä virheet on korjata, ja lain mukaan vahingon aiheuttaja on korvausvelvollinen.

"Suomi on maailman kärjessä panostuksessaan uuden tiedon luomiseen ja teknologisten sovellusten kehittämiseen. Korkea koulutustaso, julkinen tutkimusrahoitus ja omaa kansallista osaamista korostava tiede- ja teknologiapolitiikka ovat luoneet perustan Suomen tunnetulle teknologiaosaamiselle.
Korkean teknologian tuotteita käytetään lähes kaikilla aloilla. Yhteiskunnan digitalisoituminen, kaupungistuminen ja resurssien niukkuus lisäävät korkean teknologian kysyntää.

Teknologian avulla voidaan lisätä hyvinvointia ja turvallisuutta. Erilaiset valvonta-, ohjaus- ja varoitusjärjestelmät lisäävät yksityisten ja julkisten tilojen turvallisuutta ja esimerkiksi ihmisten mahdollisuutta asua pidempään kotona."

Suomi on sanahelinällä tämän ajan HiTech-mallimaa, puhutaan kauniisti ja hyvin, mutta tehdään rumasti ja pahaa. Murskataan ja hävitetään luontoa hetken kestävän rahasammon, valtion tarjoaman syöttötariffi/takuurahan takia. Pääosa tukirahoista kun vielä menee ulkomaisille sijoittajille ja tuulivoimala kauppiaille, voi helvetti kun nämä meidän ns. viisaat poliitikot ovat tyhmiä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset