hannuaro1

Aika loppuu, portti lukossa ja hallitukselta avain hukassa.

  • Arvaa kannattiko ostaa aneita.
    Arvaa kannattiko ostaa aneita.

Nyt panikoidaan ilmaston muuttumisesta, vaikka se on aina muuttunut ja muuttuu vielä meidän jälkeen, eikä rahallakaan kukaan saa maapallon ilmastoa mieleisekseen. Varmuuden estämiseksi Suomen hallitus harjoittaa vaatimukset ylittävää, liiallista normien asettamista, ohjeistusta, oma etu tukipolitiikkaa ja erilaisia lisämenettelyjä, kansallisella, alueellisella ja paikallisella tasolla. Tarkoituksena on saada maapallon ilmastonmuutos pysähtymään, niin kuin poliittinen ilmasto paneeli esittää, (näihin tilaisuuksiin ei pääse kuin jäsenkortilla). Manipuloituja tuloksia hyväksi käyttämällä muka päästään tavoiteltuihin päämääriin, joita ovat mahdollisimman suuri rahallinen hyöty itselle ja puolueelle. Kansallista omaisuutta myydään pilkkahinnalla ulos, valtion väkivaltakoneisto lukee lakia kuin piru raamattua, hyväksyy kaavojen suunnitelmat ja pakkolunastaa maapohjaa sijoittajien tarpeita varten. Näin sujuu meillä tuulivoimaloiden rakentaminen maapallon ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi.  - Tänne rakennetaan maalle puolta suurempia tuulivoimaloita ns. "tuulipuistoihin" mitä muualla maailmassa (ei kuitenkaan lähellekään Helsinkiä), kun kerran arktiset alueet kärsivät puolta enemmän ilmaston lämpenemisestä.

 

Entä haitat, ei sellaisia tunneta, näin ministerien voimalla väitetään.

Mutta kun poliitikot eivät ole tiedemiehiä eikä -naisia. Nyt ilmasto kylmenee, ja arvaa harmittiko.

https://

 

"Tiede ei tiedä turvallista etäisyyttä tuulivoimaloihin"

 

"Professori Mariana Alves-Pereira Portugalista oli Suomen Uutisten haastateltavana syyskuun alkupuolella. Hän kertoi matalataajuisen melun ja infraäänialtistuksen vaikutuksesta terveyteen, ensimmäisistä oireista sekä lääketieteellisistä testeistä, joilla altistuminen on todettavissa."

 

"Viranomaiset eivät tunnusta tilannetta ongelmaksi, joten sairastuneelle ei tehdä lääketieteellisiä kokeita, joilla hän voisi todistaa olevansa sairas.

 

– Se on kuin noidankehä, Alves-Pereira kuvaa ja jatkaa: – Mutta jos joku diagnosoidaan luulosairaaksi, tarvitaan testejä. Se pitää osoittaa testein!

 

– Vaikka lääkärikunnasta tuntuisi, että nämä ihmiset voivat ehkä olla luulosairaita, se pitää osoittaa testein. Suomessa puhutaan luulotaudista, muualla psykosomaattisista sairauksista tai nosebo-effektistä. Jos tieteessä väitetään mitään tällaista, se pitää todistaa testein. Missä lääkärikunta siis menee? professori Alves-Pereira kysyy."

 

https://syte.fi/2018/10/07/tiede-ei-tieda-turvallista-etaisyytta-tuulivoimaloihin/  

Professor Mariana Alves-Pereira explains vibroacoustic disease. Video, YouTube. Saatavilla: https://www.youtube.com/watch?v=M83SReL9WrI  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Hannu Walter:"Ilmastoekaluokkalainen ihmettelee..

IPCC 1

IPCC julkaisi uusimman raporttinsa viime yönä. https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publis...

Tarkastellaanpa hieman IPCC:tä.

Hallitustenvälinen ilmastonmuutospaneeli IPCC on perustettu poliittisen päätöksenteon tueksi vuonna 1988.
IPCC kertoo olevansa ilmastotieteen johtavista asiantuntijoista koottu elin, jonka tehtävänä on koota ja arvioida ihmisen aiheuttamaa ilmaston lämpenemistä ja sen vaikutuksia koskevaa tieteellistä tietämystä.

IPCC:n ovat perustaneet kaksi Yhdistyneiden kansakuntien alaista järjestöä, Maailman ilmatieteen järjestö (WMO) ja YK:n ympäristöohjelma (UNEP).

IPCC ei itse tee tutkimusta, mittauksia ja seurantaa, vaan kokoaa ja MUOKKAA ilmastonmuutoksesta saatavilla olevaa julkaistua ja vertaisarvioitua tieteellistä tutkimustietoa.

IPCC:n julkaisemien raportin sisältö käy lävitse kaksi kommentointikierrosta, joiden aikana yli 650 asiantuntijaa, hallitusta ja kansainvälistä järjestöä jättivät yhteensä yli 30 000 kommenttia.

[ Huom, poliitikot tai kv-järjestöt eivät ole välttämättä täytä mitään tieteellisen tutkimuksen kriteerejä tai omaa edes tieteellistä osaamista jättäessään kommenttejaan ]

IPCC:n johdossa on valtioiden nimeämiä edustajia (poliitikkoja, virkamiehiä), mutta sen jäseninä on myös satoja akateemisen maailman edustajia kuten alan professoreita. Suomen IPCC-ryhmän puheenjohtajana toimii Petteri Taalas, joka on tunnettu värikkäistä ennustuksistaan, jotka ovat aiheuttaneet hilpeyttä tiedemiehissä.

[ http://aveollila1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260008-... ]

• IPCC:n raportti yhdistää ensimmäistä kertaa selkeästi ilmastonmuutokseen monet Afrikan konfliktit, jopa arabikevään tapahtumat.
[- konfliktit ovatkin nyt uusi "ilmastonmuutos".]

• Raportti kertoi tulvien ja kuivuuskausien lisääntyvän "merkittävästi". IPCC:n mukaan tämä merkitsee viljasatojen pienenemistä. IPCC:n tutkijat laskevat, että vehnän, riisin ja maissin sadot pienenevät noin kaksi prosenttia vuosikymmentä kohti. Samaan aikaan maapallon väestö kasvaa, ja ravinnontarve sen mukana.

[- tilastot kuitenkin kertovat juuri päinvastaista kuin mitä IPCC väittää raportissaan. Uskommeko tilastoja eri puolilta maailmaa, vaiko IPCC:tä?]

• IPCC: Ruuan hinta nousee, kun ruuasta tulee pula, ja maanviljelijät joutuvat ahdinkoon. Tämä lisää levottomuuksia ja yhteenottojen mahdollisuutta, sanoo Suomen IPCC-ryhmän puheenjohtaja, Ilmatieteen laitoksen pääjohtaja Petteri Taalas.

Luonnoksessa ennakoidaan myös "satojen miljoonien" ihmisten joutuvan jättämään tämän vuosisadan aikana alavilla merenranta-alueilla sijaitsevat kotikontunsa kohoavan merenpinnan ja rantojen eroosion seurauksena.

[ Olemme ilmastollisesti siirtyneet viilenevään trendiin joten ne pohjoisen jäätiköt eivät sula pois 2020 mennessä, vaan lisäävät jäämassaa kaiken aikaa.
Tämä johtuu auringon aktiivisuuden vähenemisestä ja Atlantin lämpimän virtauksen siirtymisestä eteläiselle pallon puoliskolle. Luonnollisia toistuvia syklisiä ilmastoilmiöitä siis.

Ilmastoa säätelee siis
• Aurinko
• AMO
• Maan akselikulma

IPCC ei kuitenkaa huomioi näitä ilmastoa sääteleviä tekijöitä. ]"

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Mauri Timonen kirjoitti ilmasto foorumilla: "https://m.facebook.com/groups/195150210593840?view=permalink&id=1763528497089329

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Samaan aikaan toisaalla EU ssa tehdään ympäristöpolitiikkaa mallikkaasti.

Vuonna 2022 suljetaan Saksan viimeinen ydinvoimala. Uusiutuvat, kuten tuulivoima, aurinkovoima ja biomassa eivät riitä kattamaan Saksan sähköntarpeita. Ei kuitenkaan syytä huoleen. Hallitus pitää huolen omistaan. eli saksalaisten valmistamat Bemarit ja Mersut tehdään edelleen kilpailukykyiseen hintaan. Halvalla hiilivoimaenergialla jatketaan ja saksalaiset saavat pitää työpaikkansa ja elintasonsa, tottakai.

Samalla menee pari kylää paskaksi, ja maisema hiukan muuttuu mutta so ?

https://yle.fi/uutiset/3-10446602

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Onneksi Sipilän aika hallituksessa loppuu, kaikki bisnekset ovat olleet kepulitouhuja. Omaa etua yritetään, Pekkarinen onnistui syöttötariffin kanssa erikoisen hyvin. Ehkä se nyt riittää hänelle.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Simo Ruoho tarkastelee ilmastonmuutoksessa merkittävästi vaikuttavan IPCC:n osuutta asiaan, näyttää siltä että ilmastonmuutoksessa suurin vaikuttaja on poliittinen epäonnistuminen ja IPCC:N adjustoinnit:
https://m.facebook.com/groups/14510592724?view=per...

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Kohu jatkuu, kymmenen vuotta sitten annettiin aikaa kymmenen vuotta ja nyt taas:
https://www.iltalehti.fi/uutiset/200702015681710_u...

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Euroopan komissio on käynnistänyt uusia julkisia kuulemisia.

Voit osallistua kuulemisiin Sinun äänesi Euroopassa -verkkosivustolla:

http://ec.europa.eu/yourvoice/consultations/index_...

HUOM! Tänään on viimeinen päivä ottaa osaa alla olevaan kuulemiseen, ks. alla:

https://ec.europa.eu/clima/consultations/strategy-...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset