hannuaro1

Kleptokratia (”varkaiden valta”), unohdetaan syyttömät ja palkitaan syylliset

  • Luonnoton loppu
    Luonnoton loppu

"Kleptokratiassa lähes kaikki hallituksen mekanismit on tarkoitettu verottamaan kansaa, jotta kleptokraatit saisivat lisää varoja ja että ”hallitus” pysyisi vallassa."

Hullun halpa tuulienergia tuottaa sairaan kallista sähköä. "Nerokas tariffi" a'la Pekkarinen ja suuri vale: "Euron tuki tuulivoimalle tuo jopa yli kymmenen euroa takaisin yhteiskunnalle", sekoitti poliitikkojen päät. Laki tuulivoiman tuesta meni eduskunnassa läpi ja se takaa vielä kymmenen vuotta sekunda tuotteesta huipputuoton.


"Tuulivoiman rakentajille päätettiin maksaa vuoden 2012 alusta syöttötariffitukea siten, että tuottajat saavat takuuhinnan tuottamastaan energiasta (pörssihinta + syöttötariffi) 105,3 €/MWh, ja 2016 alkaen 83,50 €/MWh. Tukea saa yhteensä 12 vuotta."
https://blogit.iltalehti.fi/eija-riitta-korhola/2016/02/13/lottovoitto/comment-page-1/
"Vaikka Sipilän hallitus lupasi panna kuriin tuulituet, sen rohkeus petti. Kallista peliä – ja kaiken maksaa kansa." 

- Vielä ei ole realisoitunut lopullinen hinta minkä kansa maksaa,​​  huomioimatta ​o​vat ympäristö- ja terveyshaitat, asuinrakennusten ja kiinteistöjen hinnan romahtaminen lähellä tuulivoimapuistoja tulee kalliiksi vahingon aiheuttajille.

"Jokainen uusi tuulivoimala on kuin lottovoitto, joka osuu ulkomaalaisille ja suomalaisille omistajilleen. Suomalaiset veronmaksajat osallistuvat tähän juhlaan maksamalla syöttötariffitukea 3000 miljoonaa eli kolme miljardia euroa 12 vuoden aikana. Havainnollistettuna 800 tuulimyllyä on yli 800 lottomiljonääriä. Onneksi olkoon Pekkarisen loton voittajille! Todennäköisyys voitolle on varma, jos ehti jaolle."

- Viime vuonna tuulivoimaloiden rakentamiset loppuivat kuin seinään, suurista puheista huolimatta, - syy: Tukiraha loppui.. Mutta lobbaus jatkuu:
"Tuulivoima voi moninkertaistaa metsämaan tuoton" - Metsälehti
https://www.metsalehti.fi/artikkelit/tuulivoima-voi-moninkertaistaa-metsamaan-tuoton/

- Politiikka näyttää lopulta ihmisestä myös likaisen puolen, osalla tulee härskisti esiin oma etu, korruptio ja poliitikon sidosryhmän etujen ajaminen, yhteiskunnalle poliitikkojen virheet maksavat liikaa.
Syytteille esimerkiksi Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa on perusteet, koska voidaan sanoa, että tuulivoimapuisto uhkaa vakavasti yksilön terveyttä tai omaisuutta.

Tuulivoimaloiden rakentamisesta on tulossa ihmisoikeuskysymys, jota ratkotaan raastuvassa. On vain ajan kysymys, koska näin käy Suomessakin. Yritys, kunta tai valtio voidaan haastaa oikeuteen riittämättömistä toimista ympäristö- ja terveyshaitta vaikutuksia vastaan. Ajanpeluu edunsaajien näennäistutkimuksilla ei ehkä riitä tuomioistuimissa, ja tutkimukset sen kuin vaan jatkuvat:   https://tem.fi/artikkeli/-/asset_publisher/tuulivoiman-terveys-ja-ymparistovaikutuksia-selvitetty

"Berner vastasi kansanedustaja Riitta Mäkisen (sd.) kysymykseen, voidaanko markkinat asettaa ihmisten edelle poliittisessa päätöksenteossa. Bernerin ilmekään ei värähtänyt yllättävän toteamuksen aikana."

– "En ole koskaan ollut sitä mieltä, että ihmiset voisi asettaa markkinoiden edelle", Berner kertoi.
https://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/a/c61b28b1-59f9-4af8-8db9-4d96c8310e29

Seuraavan hallituksen tehtävä o​lisi​​ ​pysäyttää vaarallinen nykyinen suuntaus: https://www.facebook.com/1214838375280127/videos/2150495605262288/UzpfSTEwMDAyMjMwMjUwMTgzNTo0MTU3OTU3NjI1MDcxNzA/ 
"Kleptokratia (”varkaiden valta”) viittaa hallintoon, joka on niin korruptoitunut, että varastaminen on institutionalisoitu. Kleptokratiassa lähes kaikki hallituksen mekanismit on tarkoitettu verottamaan kansaa, jotta kleptokraatit saisivat lisää varoja ja että ”hallitus” pysyisi vallassa. Kleptokraatit käyttävät usein rahanpesua ja salaisia pankkitilejä peittääkseen laittomat tulonsa. Kaikki kleptokratiat ovat plutokratioita, mutta kaikki plutokratiat eivät ole kleptokratioita." https://fi.wikipedia.org/wiki/Kleptokratia

Pekkarinen ei koskaan ota syytänsä omille harteilleen..
Esim. kuka myi kansallisomaisuuteen kuuluvan Soklin apatiittikaivoksen..
Jyri Häkämies 2007: ”Minä myin vain 30 prosenttia, mutta Pekkarinen myi 70 prosenttia.”
http://www.maaseutumedia.fi/sokli-apatiittikaivos-kuka-myi-ja-mita-poliitikot-puhuvat-ristiin/

-  Käytännön kokemus on osoittanut,  että infraäänihaittaa aiheuttavien kovantuulen tuuliturbiìnien elinkaari on vain 15vuotta ja tämä tekee tuulisähköstä erittäin kallista investointina. Toinen tuulivoiman ongelma on pohjoisen pallonpuoliskon tuulien nopea globaali heikkeneminen, mikä on osoitettu laajalla suurtutkimuksella ja haittaa sähkön kuluttajakelpoisuuden nostoyrityksiä. Näiden syiden vuoksi niiden rakentamisinto lopahtaa.
-  Livslängden på ett vindkraftverk i Sverige är ca 15år, detta gör elen mkt dyr.
https://www.sydsvenskan.se/2012-12-31/vindkraftverk-slits-hart

Tuulivoimaa ei voida taloudellisesti varastoida..
https://stopthesethings.com/2019/02/20/renewables-reality-check-giant-batteries-no-solution-to-wind-powers-chaotic-delivery/

Tuulivoimalat vaikuttavat ilmastonmuutoksessa haitallisesti, "ihmisen aiheuttamaa hiilidioksidipäästöä olisi pidettävä ennemminkin hyödyllisenä kuin haitallisena."
https://www.washingtonpost.com/national/health-science/white-house-readies-panel-to-assess-if-climate-change-poses-a-national-security-threat/2019/02/19/ccc8b29e-3396-11e9-af5b-b51b7ff322e9_story.html?noredirect=on&utm_term=.c01b3d870803

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän Lauri-PekkaAlanko kuva
Lauri-Pekka Alanko

Olisi kohtuullista, että tuulivoimaa ajavien koteihin asennettaisiin televisio, jota ei voi sammuttaa. Siinä pyörisi ruudulla tuulivoiman potkuri yötä päivää.

Omalla kohdallani Ruotsissa asuessani ikkunastani näkyi pyörivä propelli, johon katseeni kiinnittyi jatkuvasti (ihmisen normaalin näön fysiologian vuoksi). Mielelläni olisin nähnyt ikkunasta maiseman, mutta tuön ärsyttävän propelin vuoksi jouduin pitämään verhoja kiinni. Luonnonvalon näkemiselllä on merkittäviö terveysvaikutuksia, joista jäin tuolloin paitsi.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Olen samaa mieltä, ja jos joku väittää ettei tuulivoimaloilla olisi mitään vaikutusta eläimiin, niin vois vilkaista tämän lyhyen pätkän joka on ikkunasta kuvattu:
https://www.facebook.com/hemprefine/videos/2416356...

Käyttäjän Sanna50 kuva
Sanna Tenkula

Meillä on sama havainto vaikka matkaa tuulivoimaloihin useita kilometrejä niin ulos katsoessa katse kiinnittyy kymmeniin propeleihin. Sama on iltasin ja ulkona katse menee vilkkuviin valoihin.
On todella häiritsevä kilometrien päähän. Saatika mitä muita haittoja asutukselle vieressä.
Tuulivoimala seudun asukkaat on kertoneet, että TV.tä ei voi katsoa, koska ohjelmat on aivan sekaisin.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

TV ja kännykkä ongelmista on alusta alkaen kirjoitettu ja puhuttu, vastauksia tai korjaavia toimenpiteitä ei saada mistään. Varmaan tarkoitit tätä kuvan pikselöintiä.
https://www.facebook.com/topi.marttila.5/videos/12...

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Olihan tuo Bernerin vastaus tietenkin jälkeenpäin tarkasteltuna lapsus, mutta sillä hän kuitenkin paljasti mitä ajattelee.
"Arvoisa rouva puhemies! En ole koskaan ollut sitä mieltä, että ihmiset voidaan asettaa markkinoiden edelle."

https://www.facebook.com/antti.yrjonen/videos/1214...

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Pekkarinen osti verorahoilla tuulivoima tuotantoa sähkön tarpeeseen, mutta silloin kun sähköä tarvitaan, - tuulivoimaloilla onkin pekkaspäiviä, ja sitä ei Pekkarisen laki pykälät pysty estämään.

Tuulivoimapuistojen tuotannosta tuulivoima vouhottajat eivät enää puhu eivätkä pukahda mitään. Mitä kuuluu valtion demonstraatio Offshore puiston kannattavuudelle. Entä Kristiinan kaupungin Metsälän rikkinäisille voimaloille.

Terveyshaittaa aiheuttavasta infraääni tuotannosta tehdään tutkimusta, mutta kun ilmat ei suosi, kovalla tuulella ilmanpaine pulssit hajottaa kalliit mittalaitteet eikä pläkä kelillä saada tuloksia yhtään paremmin.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Joku toinen poliitikko olisi pitänyt kansallisen aarteen omissa käsissä, Suomesta löytyy poliitikkoja jotka myisivät vaikka vanhan äitinsä saadakseen itse hyötyjä. Myisikö Norja suomalaiselle yhtiölle Pohjanmeren öljykentän ja oikeudet sen hyödyntämiseen, onhan Suomessa vahva ammattitaito öljynporalauttojen rakentamisessa, löytyisikö poliitikkoa joka järjestäisi asian suomalaisten eduksi. Näitä poliitikkoja kyllä löytyy jotka myyvät Suomesta kansallisomaisuutta kevyt virne naamalla ulkomaiseen omistukseen.
Luonnollisia monopoleja on jo myyty pilkkahinnalla pois, siitä suomalaisia nyt rangaistaan raskailla veroilla ja jatkuvasti nousevilla elinkustannuksilla, se syö miestä ja naista. Tuulivoimalat kuluttavat valtavat maa-alueet osittain ulkomaisten sijoittajien valtion tukiraha bisneksessä, maat otetaan lähes ilmaiseksi suurilla lupauksilla ja kieroilla vuokrasopimuksilla. Ja taas tappiot kärsii nahoissaan paikalliset ihmiset ja veronmaksajat.

Yhteiskunnan velvollisuus on hoitaa omat vanhukset, nykyiset poliitikot tekivät hoitotyöstä yksityisen bisneksen, sitä nyt jälkeenpäin kauhistellaan, eihän sitä olisi saanut sanoa että markkinat on ihmisten edellä.
- Nykyiset vanhukset rakensivat Suomen hyvinvointivaltioksi sotien jälkeen, poliitikoilla on nyt millä mällätä ja rehvastella mittatilaus puvuissaan juhlimassa pitkin maailmaa hyväntekijöinä rahaa jakamassa ilmastokonferensseissa. Tavallisen tallaajan silmissä toiminta aiheuttaa vihaa, kiukkua, toriparlamenteissa kuulee perkeleitä aina kun juttu koskettaa yhteiskunnallisten päättäjien toimia. Tulee mieleen se ns. "maanviljelijä" joka sai perinnöksi maa- ja metsä-omaisuutta, ja eli kuin sika pellossa oman aikansa myyden omaisuutta syömä- juoma velkojen kuittaamiseen kunnes ei omistanut kuin posliini mukin joka meni rikki kun isäntä potkaisi pöydän nurin viimeisillä voimillaan. Tästä on tullut osalle poliitikoista maan tapa, yksi esimerkki lukuisten joukosta jota ei hevillä unohdeta on Sokli:

"Soklin myynnin myötä menetettiin paljon tulevaisuutta
Lannoitteiden hinnat lähtivät jyrkkään nousuun kun Kemira GrowHow siirtyi norjalaisiin käsiin.

Peltoviljelyn kustannusjahti vaikeutui Kemiran myynnin myötä. Myymisen jälkeen asiasta kohistiin paljon. Jyri Häkämies sanoo: ”Se ei koskaan tule laantumaankaan.”

Sen verran paha virhe se oli suuren yleisön mielestä, kun geologisia luonnonvaroja myytiin.

Sokli olisi ollut suomalaisten käsissä aarre. Voi vain kuvitella miten suomalainen ruokatuotanto ja teollisuus olisi hyötynyt raskasmetallivapaasta apatiitista."
http://www.maaseutumedia.fi/sokli-apatiittikaivos-...

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Kauppalehti 23.2.2019:

"Suomi alkaa näyttää tuulivoiman eldoradolta – uusia tuulivoimaloita nousemassa satojen megawattien edestä ja ilman tukirahaa"

- - "Nyt Suomeen on rakenteilla yhteensä 340 megawatin edestä uutta tuulivoimakapasiteettia, joka on suunnitelmien mukaan sähköntuotannossa vuoden 2019 loppuun mennessä. Eikä tässä edes vielä kaikki.

Torstaina suuri tuulivoimarakentaja ABO Wind kertoo tehneensä PPA-sopimuksen eli pitkäaikaisen sähköntuotantosopimuksen saksalaisen energia-alan pääomasijoittajan Luxcaran kanssa 100 megawatin tuulipuiston rakentamisesta Haapajärven Välikankaalle ja Ristiniitylle." - -

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/02d5a101-cb5...

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Hurjia ovat suunnitelmat, kuitenkaan ei 2018 enää rakennettu yhtään uutta tuulivoimalaa tukirahojen puuttuessa. Ilmastonmuutos on tuulivoima rakentamisen syynä jo loppuun kaluttu luu, enemmän on tutkimusten mukaan tuulivoimaloilla haittaa ilmastoon kuin mitään hyötyä. Puheet ja teot ovat tässäkin sopassa pahasti ristiriidassa, tarkoitetaan hyvää ja tehdään pahaa..

"Tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikomuksilla", ongelmat alkavat realisoitumaan kiihtyvällä tahdilla. Selviääköhän Pekkarinen EU:n parlamenttiin valmistelemaan seuraavaa maailmaa pelastavaa pommia.
https://stopthesethings.com/2018/07/26/germanys-ticking-turbine-time-bombs-green-induced-environmental-nightmare-unfolds/​

​Tuulivoima​ rakentamisessa kaavasuunnittelu​​​​ ​​on kuntien monopoli, siihen kunnan asukkaat voivat vaikuttaa jos kunta toimii rehellisesti, eikä niin kuin aiemmin, eli sovitaan valmiiksi ensin valtion tuki, sovitaan metsänomistajilta maanvuokrat ja tehdään maakuntakaava jolla velvoitetaan kunta aloittamaan selvitykset, ja ennen kuin asukkaat kunnassa tietävät mitään, niin homma on päätetty viittä vaille valmiiksi kaikessa hiljaisuudessa. Ministerit vielä käyvät Suomi-areenalla ym. seminaareissa puhumassa "paskaa" ilmastonmuutoksesta, ja kuinka tuulivoimalla hillitään ilmaston lämpenemisen uhkaa.. Tuulivoimaa on edistetty näin Suomessakin maailmalta saatujen tulosten mukaisesti, hallinto-oikeuksiin valittaminen lähes kiellettiin, hinta on jo niin korkealla että liian monta asiallista valitusta jää tekemättä.

​​Saatanallinen painostus tuotti tulosta ja Suomen länsirannikko on jo tikutettu tuulivoimaloilla pilalle, asiasta vastuussa olevat poliitikot ovat jäämässä pois eduskunnasta ja paikalliset viranomaiset jäävät eläkkeelle ja vaihtavat paikkakuntia, jne.. - en minä mitään, nuo toiset virheen tekivät, (Pekkarointi on jo maan tapa).

"Antiikin stoalaisten elämänasenne perustui huomioon, että niistä asioista ei kannata välittää, joille emme voi mitään. Ainoa, mihin voimme vaikuttaa, on suhtautumisemme asioihin. Stoalaisten mukaan hyvän elämän esteenä ovat siis hallitsemattomat tunteet, järkytykset ja emootioita ohjaavat harhaluulot."

"Haitalliset tai vakavat oireet kolme kertaa yleisempiä tuuliturbiinien lähellä"
"Tutkimusaineisto kerättiin Satakunnasta ja Pohjois-Pohjanmaalta.
Pilottitutkimuksen otos täyttää tilastollisen analyysin vaatimukset. Tiedot kerättiin Satakunnasta ja Pohjois-Pohjanmaalta, lähinnä alueilta, joissa tuulivoimalat rakennettiin 0,5–1,5 vuotta ennen haastattelua"
https://stopthesethings.com/2019/02/01/home-wrecke...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset