hannuaro1

Poliittinen valta haluaisi Jumalallisen ilmojen säätäjän oikeudet

  • Lintusilppuri
    Lintusilppuri

Ei muuten onnistuneet, on sitä ilmoja pidellyt ennen ja jälkeen hallitusten ohjelmien. Ei täältä niin vain lähdetä. Maailmanloppua pitää vielä siirtää useita kertoja, ei sitä poliittinen valta päätä. Ei rahalla ihan kaikkea sentään saa vaikka maailman ilmastorahastoon annettaisiin biljoonia, mihin ne rahat sitten menee, kuka tietää. 

Hän säät ja ilmat säätää, ei sitä poliittisilla säädöksillä ole määrätty Jeesuksen aikaan, eikä ilmojen herraksi poliitikot ole vielä päässeet tänä päivänäkään.

Löysin tämän kirjoituksen Seura.fi:stä ja ajattelin että se kiinnostaisi Sinua:

"Tätä et tiennyt: ilmastonmuutoksen torjuntaan annettiin hiljattain lisäaikaa – Miksi Kansainvälinen ilmastopaneeli kätki toivoa herättävän tutkimustuloksen raporttinsa uumeniin?"

https://seura.fi/asiat/tutkivat/tata-et-tiennyt-ilmastonmuutoksen-torjun...

Ja vaikka tuulivoimalat olisivat lähes pilvien tasalla, niin jos ei tuule, ei ne voi sähköä tuottaa. Enemmän niistä on haittaa kuin mitään hyötyä, jos ei huomioida poliittista miljardi luokan tukea rakentajille. Saksa hukkaa rahaa kuvitteellisella ilmastonmuutoksella  biljoona luokkaa (1000 miljardia) ja vain siksi, että ihmiset eivät ymmärrä tuulivoimateollisuuden turhuutta, hyödyttömyyttä ja vahingollisuutta.
https://stopthesethings.com/2019/03/30/pathetically-pointless-massive-in...

Hiilidioksidi onkin hyvis eikä pahis, vaikka säädettäisiin mitä tahansa lakeja, laki syöttötariffista tuulisähkölle oli huijausta, korruptoituneen poliittisen oma etu kampanjan tuotos.

Ministereiden kytkökset jäi tutkimatta vaikka ministerivastuulaki on sitä varten säädetty. Tutkintaa ei saisi päästä vanhentumaan, muuten maailmanlopun meininki sen kun vaan jatkuu.
Joku tolkku sitä pitää olla ylimmällä kansan etujen vartijoillakin.

Ei väärintekijän oikeudet ole poliittisen päätöksen mukaan jaettavissa.

Luonnonvoimien säätö on ja pysyy poliittisen vallan ulkopuolella nyt ja aina, niin se on ollut ja tulee aina olemaan. Saasteet ovat paikallisen tason ongelma joka ratkaistaan saasteiden syntysijoilla.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän seppoviljakainen kuva
Seppo Viljakainen

"Saksa hukkaa rahaa kuvitteellisella ilmastonmuutoksella biljoona luokkaa (1000 miljardia) ja vain siksi, että ihmiset eivät ymmärrä tuulivoimateollisuuden turhuutta, hyödyttömyyttä ja vahingollisuutta."

Tuon uskomattoman väitteen ( biljoona euroa) tueksi laitan tähän linkin Vihreän puolueaktiivin sivuille, josta voi summan tarkistaa:

http://leostranius.fi/2014/09/saksan-energiakaante...

"Saksan energiakäänteen kustannukset ovat noin 20 miljardia euroa vuodessa. Kumulatiivisten kustannusten arvioidaan kasvavan 1000 miljardiin euroon. Vaikka Saksa on iso maa, tämä on paljon rahaa."

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Ei voi kuin ihmetellä, Suomea pidetään sivistysvaltiona ja silti hyväksytään tämä huijaus. Tuulivoimaloiden haittavaikutukset realisoituu jatkuvasti haitallisemmin, mutta lisää vaan hallituksen huutokaupassa rahaa tarjottiin.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Yks virhe "vaatii" tiedeministeriä eli käytännössä ilmastonmuutosministeriä ja tietenkin ennakkosensuuri plokissa eikä julkaise mitään.

Pistin sinne tollasen kommentin mutta eipä nävy.

"Ihmettelinkin että minne ilmastonmuutos on piilotettu mutta tulihan se sieltä lopulta. Kerro nyt vielä miten tiedeministeri hidastaisi tai ylensäkään muuttaisi luonnon normaalia kiertokulkua ja auringon aktiivisuutta?"

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

"Luonnonvoimien säätö on ja pysyy poliittisen vallan ulkopuolella nyt ja aina, niin se on ollut ja tulee aina olemaan."

Ihmiskunta onnistuneesti peruutti jääkauden alkamisen joten miksi muut ilmaston säädöt ihmisten toimesta eivät kuulu politiikkaan?

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Ilmaston viileneminen on alkanut poliittisista päätöksistä huolimatta, poliitikot olivat huolissaan ilmaston lämpenemisestä ei viilenemisestä.
Tämä oli tuulivoimaloiden rakentamisen selityksenä.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Ei ole vielä viilentynyt.

https://media.gettyimages.com/photos/frozen-river-...

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6...

Melko paljon on matkaa tuohon verrokkiin.

Tuulivoimaloiden rakentaminen on erinomaisen hyvä asia riippumatta siitä miten ilmasto muuttuu. Ne kun tuottavat energiaa ilman että tarvitsisi kuluttaa resurssia. Samalla tavalla hienoja on esimerkiksi vesivoimalat ja aurinkovoimalat jotka jauhavat meille suomalaisille sähköä käytännössä ilmaiseksi, vain infran rakennuskulut jotka tulee nähdä sijoutuksena tuleville vuosisadoille.

Käyttäjän gavia52 kuva
Juha Vesamäki Vastaus kommenttiin #6

"Tuulivoimaloiden rakentaminen on erinomaisen hyvä asia riippumatta siitä miten ilmasto muuttuu. Ne kun tuottavat energiaa ilman että tarvitsisi kuluttaa resurssia. Samalla tavalla hienoja on esimerkiksi vesivoimalat ja aurinkovoimalat jotka jauhavat meille suomalaisille sähköä käytännössä ilmaiseksi, vain infran rakennuskulut jotka tulee nähdä sijoutuksena tuleville vuosisadoille."

Noista yllämainituista voimaloista ainoastaan vesivoima toimii suhteellisen luotettavasti. Ne muut "ilmaiset" voimalat tarvitsevat aina, siis aina, rinnalleen nopeasti päälle/pois kytkettävää varavoimaa. Ja tuulivoiman osalta saattaa teho pudota miltei maksimista lähes nollaan alle vuorokaudessa. Tietysti yksi ratkaisu olisi pitää vesivoimaa pelkästään varavoimana mutta se ei taitaisi onnistua.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #8

"Noista yllämainituista voimaloista ainoastaan vesivoima toimii suhteellisen luotettavasti."

Suhteellisen.. Heh. Tuohan lienee luotettavin energiamuoto ja toimii käytännössä lähes olemattomalla ylläpidolla.

"Ne muut "ilmaiset" voimalat tarvitsevat aina, siis aina, rinnalleen nopeasti päälle/pois kytkettävää varavoimaa."

Enemmän ja vähemmän kyllä.

Kannatan sitä että Suomeen rakennetaan pari patoallasta + biomassavoimala niin niillä saisi noin 100MW säätövoimaa, että tuotantohuippujen aikana voi sitä energiaa varastoida.

Vaikka sitä energiaa tarvitaankin aina jonkin verran niin kulutuksen säätelyä tuotannon mukaan ei tehdä lähelläkään niin paljon kun on mahdollista. Monista asioista löytyy helposti säätövaraa 10x että tekisi asioita silloin kun on sattumaenergian tuotantoa.

Kyse lähinnä siitä että miten maksimoi sitä energian tuotantoa mikä ei tarvitse jotain rajallista mitä louhitaan, poraillaan jne. kallioperästä ja vähentää sitä haaskausta. Tuo ratkaisee tosi paljon ongelmista.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Ei noi hulluusmyllyt sentään ole ilmestyneet jumalan ihmeenä vaan pystyyn asti saaminen on kuluttanut niitä resursseja enemmän kuin koskaan "korvaavat" .

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset