hannuaro1

Kaikki blogit puheenaiheesta Euroopan korruptio

Vain muutaman huijarin tähden

- Mitä seuraavaksi, tämä demokratian pilkkaaminen ei ole enää hauskaa!

"Poliitikot näyttävät nyt pyörittävän sirkusta, jossa äänestäjille on varattu pellen rooli".

https://suomenkuvalehti.fi/vuorikoski/soinin-kiertava-sirkus-saapui-kaup...

 

Nyt kun puhutaan EU-liittovaltiosta ja loikkari hallituksen päätöksestä syventää EU-integraatiota, olisi hyvä vähän kerrata historiaa.

Voitaisiin vaikka katsoa mitä Ranskan verisemmässä kansannousussa saatiin aikaan.  

Tanssikutsusta voi myös kieltäytyä

Gin tonic on hyvä juoma. Niitä tarjoiltiin Brysselissä muutama viikko sitten, kun viestintätoimisto Miltton kutsui suomalaisia vaikuttajia juttusille.

 

En mennyt.

 

Moni meni. Kuulin, että gin tonic oli ollut tällä kertaa vähän liian kirpeää. Että ei ihan juuri kohdallaan.

 

Milttonin tilaisuutta isännöi EU-veteraani Jan Store. Pitkän virkamiesuran ulkoministeriössä tehnyt Store päätti syksyllä lopettaa eläkepäivänsä ja ryhtyä lobbariksi. Nyt mies istuu lasi kädessä europarlamentaarikkojen kanssa.

 

Miksi puolustamme Ukrainaa?

Muistatteko kun vuosi sitten uutisoitiin Ukrainasta että siellä on pahempi korruptio kuin Venäjällä ja oligarkit hallitsevat maata härskisti. Nyt, vuotta myöhemmin, me  lännessä olemmekin yhtäkkiä  tämän roistovaltion puolustajia? Onko korruptio ja oligarkit kadonneet yhtäkkiä?

Siperia opettaa Ukrainan kansaa

Ukrainan kriisi on ainakin minulle tuonut sen seikan esille, että päästämällä puolustusvoimamme rappiolle, joutuisimme maksamaan kalliisti, oman puolustus tahtomme rappeutumisella. Olen seurannut monia Ukrainan kriisin aikana kuvattuja videoita tai kuvia, joissa pääasiassa Ukrainan armeijan ajoneuvoja on tuhoutuneena. Mitä enemmän niitä seuraa, tulee mieleen meidän omat asehankinnat viime vuosikymmenien aikana.

Ranskalla ja Luxemburgilla eniten puheenjohtajuuksia EU:n komissiossa

Juncker nousi johtamaan EU:ta kulissien takaisen kaupankäynnin jälkeen. Kansalaisina voimme vain arvailla voiton syitä. Tässä pieni tutkielma ajassa taaksepäin. Ketkä ovat voittaneet eniten?

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä