hannuaro1

Kaikki blogit puheenaiheesta Valta-aseman väärinkäyttö

KHO ja tuulivoima päätökset?

KHO ratkaisee tuulivoimaloiden haittavaikutukset ideologisen mielipiteen mukaan ja politiikka tukee päätöksiä. Ideologia, politiikka ja yksityisen haitallisen liiketoiminnan tukeminen veronmaksajien kustannuksella on vienyt luottamuksen viranomaisten työstä. Se ei ole enää puolueetonta työtä yhteiskunnan parhaaksi. Muutos on niin selvä ettei sitä voi olla huomaamatta. Korruptio, lahjonta ja hyvä veli kähminnät, palvelu palvelusta, jne. järjestelevät päätöksiä politiikassa ja oikeusistuimissa. 

 

Tosiasiat on pakko hyväksyä.

Selittelyt ja valehtelut turvallisuudesta ei riitä! Tosiasiat on pakko hyväksyä myös Suomessa. Ruotsin kautta tuli taas tämäkin oppi Suomen puolelle. Tuulivoimaloiden terveys- ja turvallisuusasioita on Suomessa selvitetty viranomaisten toimesta pelkästään tuulivoimayhtiöiden antamien tietojen ja vakuuttelujen perusteella. Ruotsin työsuojeluviranomainen asetti Suomeenkin tuotuja tuulivoimala malleja myyntikieltoon, käyttökielto astuu voimaan jos puutteita ei saada korjattua.

HEINÄKUUN LOPUN KESÄLOMAPOLITIIKKAA

 

Yhteiskuntaan poliittisesti määritellyt tuet antavat tuensaajille varsin epätasaisesti elämisen mahdollisuudet.  Jotkut - harvemmat pärjäävät loistavasti, toiset joutuvat kituuttamaan.                

Hmmmm... – Tasan eivät mene onnen lahjat. Kaikenlaiset liialliset tuet vääristävät ja kun jokainen vielä ottaa sen minkä irti saa - niin näin se talous menee... Per...leen.

Pörssiomistusten salaamisesta on tullut pakkomielle

Viime perjantaina (14.11.) valtiovarainministeriö lähetti lausunnolle korjatun esityksen arvo-osuusjärjestelmän muuttamiseksi. Valtiovarainministeriön tiedotteen mukaan suomalaiset eivät jatkossakaan voisi salata pörssiyhtiöiden omistuksia.

Kyllä voivat.

Hallituksen esityksessä omistamisen julkisuus näyttäisi olevan edelleen yhtä epämääräisessä tilassa kuin mihin se edellisen lausuntokierroksen jäljiltä jäi. Sama pätee sijoittajansuojaan ja vastuunjakoon kotimaisten ja ulkomaisten toimijoiden välillä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä